Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
the karambol - JPop.com
Artist info
the karambol

the karambol

the karambol


The Karambol je bend koji je nastao pod utjecajem Pistolsa, davne 1980. kada je počeo sa svirkama u Omladinskom. Dečki koji su nekada činili bend, a čine ga i danas su Bakara za gitarom, Steve za basom i Marof za bubnjevima. Njih trojica uvijek su bili jezgra benda, kroz kojega je prošlo još nekolicimna značajnih imena. Tragično preminuli Marin Pokrovac, jedan od najboljih gitarista Vinkovaca koji je sve ostale učio gitarističkim trikovima, Pavo Pap, Saša Mezak koji Read more on Last.fm
The Karambol je bend koji je nastao pod utjecajem Pistolsa, davne 1980. kada je počeo sa svirkama u Omladinskom. Dečki koji su nekada činili bend, a čine ga i danas su Bakara za gitarom, Steve za basom i Marof za bubnjevima. Njih trojica uvijek su bili jezgra benda, kroz kojega je prošlo još nekolicimna značajnih imena.

Tragično preminuli Marin Pokrovac, jedan od najboljih gitarista Vinkovaca koji je sve ostale učio gitarističkim trikovima, Pavo Pap, Saša Mezak koji danas živi u Londonu i Goran Ljaljić samo su neka od njih. Središnja trojka koja se zna cijeli život, bend je u 80tima održala 4 godine, a u to vrijeme su nastupali po cijeloj Hrvatskoj. Okupili su se na Avetima prošlosti, odsvirali tri pjesme Razmišljanja,Kristina i Ljubav, te oduševili brojno pučanstvo koje je za njih znalo i one koji su za njih prvi puta čuli. Danas, nakon Aveta prošlosti, kako se svidjelo i publici i bendu, odlučili su nastaviti sa svirkama i oživljavanjem Karambol punk-rocka.

Dečki kažu kako nikada nisu prestali svirati, uvijek su bili frendovi i svirali radi zabave i zezancije. Nikad se nisu imali potrebe dokazivati, jer se nisu smatrali glazbenicima nego samo bendom. Trenutno su u pripremi nekoliko novih pjesama. Trenutna postava: Bakara - vocal, gitara Marof - bubnjevi Fuzy - bass, beck vocal Hrc - gitara Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..

Top Albums

show me more

showing 4 out of 7 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found