Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
meCatxiS - JPop.com
Artist info
meCatxiS

meCatxiS

meCatxiS


Mecatxis és una formació musical nascuda al Ripollès l’any 2004. La fusió o la barreja d’estils és la nota dominant del grup, que queda reflectida en el seu primer disc, Corocromàtic. Corocromàtic és el resultat de dos anys de maduració i rodatge de la banda. Durant aquest temps, el grup ha adquirit solidesa a l’escenari, realitzant nombrosos concerts a diferents comarques catalanes; i ha participat en concursos de maquetes, en els quals ha obtingut bons resultats: primer premi al concurs FMPapiol Read more on Last.fm
Mecatxis és una formació musical nascuda al Ripollès l’any 2004. La fusió o la barreja d’estils és la nota dominant del grup, que queda reflectida en el seu primer disc, Corocromàtic. Corocromàtic és el resultat de dos anys de maduració i rodatge de la banda. Durant aquest temps, el grup ha adquirit solidesa a l’escenari, realitzant nombrosos concerts a diferents comarques catalanes; i ha participat en concursos de maquetes, en els quals ha obtingut bons resultats: primer premi al concurs FMPapiol, semifinalistes al concurs Fressa i a l’Enganxa’t a la Música, participació a les fases preliminars del Sona9. El disc ha estat autoeditat i enregistrat al gener del 2008 a l’estudi Sibèlius de Taradell, i masteritzat a l’estudi Monoposto de Dusseldorf. Amb publicació del disc, el grup té la il•lusió de seguir creixent i difonent la seva música.

Per això que us fem arribar aquest treball, tot agraint qualsevol proposta. Destaquem els concerts que hem fet a: Festes alternatives de Sants (amb Quimi Portet i Costo Rico), Gaztetxe Astra de Gernika, Sala Diagonal (La Troba Kung Fu), Sala Eudald Graells (La Kinky Beat/EA!/Jaleo Real), Festival Folk Rural, Festa Major de Campdevànol (Sutagar/The Pepper pots), Sala KGB, Esplai de Molins de Rei (amb Rauxa i Strombers), Barraques de Sant Cugat... Mecatxis is a band born in Ripollès (Catalunya) in 2004. We fusion and mix styles. Mecatxis es un grupo nacido en el Ripollès (Catalunya) en 2004. Fusionamos estilos con tendencias reaggea, swing, folk y algo nuevo llamado hardcore patxanga. Mecatxis est une formation musicale née au Ripollès (Catalunya) en 2004.

Nous fusionnons les styles reaggea, swing, folk... Contacte mecatxis@mecatxis.net TLF:629254982 Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 10 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found