Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
gre3n - JPop.com
Artist info
gre3n

gre3n

gre3n


First video clip made from the band Gre3n... Video klipi i parë i bend-it Gre3n... Lyrics/Teksti: Më së shumti në botë I urrej telefonat Tërë ditën flasim E unë asgjë nuk kuptoj Ndoshta numrin ta gaboj Ndoshta emrin ta harroj Ndoshta, ndoshta ty të dashuroj Dhe prap prap Lidhja është e nxënë Kur të kerkoj unë Sa të dua Si të të tregoj Dhe prap prap I thuaj nënës sate Bisedën ta shkurtoj Se unë me nuk mund t'duroj Mbi telat e telefonit Read more on Last.fm
First video clip made from the band Gre3n... Video klipi i parë i bend-it Gre3n... Lyrics/Teksti: Më së shumti në botë I urrej telefonat Tërë ditën flasim E unë asgjë nuk kuptoj Ndoshta numrin ta gaboj Ndoshta emrin ta harroj Ndoshta, ndoshta ty të dashuroj Dhe prap prap Lidhja është e nxënë Kur të kerkoj unë Sa të dua Si të të tregoj Dhe prap prap I thuaj nënës sate Bisedën ta shkurtoj Se unë me nuk mund t'duroj Mbi telat e telefonit Zogjët kur këndojnë Për inatin tim Dhe unë asgjë nuk kuptoj Ndoshta numrin ta gaboj Ndoshta emrin ta harroj Ndoshta, ndoshta ty të dashuroj Dhe prap prap Lidhja është e nxënë Kur të kerkoj unë Sa të dua Si të të tregoj Dhe prap prap I thuaj nënës sate Bisedën ta shkurtoj Se unë me nuk mund t'duroj Dhe prap prap Lidhja është e nxënë Kur të kerkoj unë Sa të dua Si të të tregoj Dhe prap prap I thuaj nënës sate Bisedën ta shkurtoj Se unë me nuk mund t'duroj Më së shumti në botë I urrej telefonat Tërë ditën flasim E unë asgjë nuk kuptoj Ndoshta numrin ta gaboj Ndoshta emrin ta harroj Ndoshta, ndoshta ty të dashuroj Dhe prap prap Lidhja është e nxënë Kur të kerkoj unë Sa të dua Si të të tregoj Dhe prap prap I thuaj nënës sate Bisedën ta shkurtoj Se unë me nuk mund t'duroj Dhe prap prap Lidhja është e nxënë Kur të kerkoj unë Sa të dua Si të të tregoj Dhe prap prap I thuaj nënës sate Bisedën ta shkurtoj Se unë me nuk mund t'duroj Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums
showing 4 out of 4 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found