Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Undefined variable: cookie_headers [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/external/magpierss-0.72/extlib/Snoopy.class.inc Line 438 ]
Zli podstanari - JPop.com
Artist info
Zli podstanari

Zli podstanari

Zli podstanari


Grupa koja je delovala u Subotici u drugoj polovini osamdesetih godina prošlog veka. Muzički nastavlja tamo gde je Marselyeza stala. Između ostalog, nastupa i na Omladinskom festivalu u Subotici 1988. godine. Neposredno pred nastup (opet, eh!) dolazi do incidenta u garderobi. I dan danas žalim što smo tada sprečili Miloša (u to vreme gitara/glas u grupi) da izgazi organizatore pred svima. Trebao je. Kakvi su samo skotovi prema nama bili tadašnji organizatori famoznog “Omladinskog Festivala”. Uh! Read more on Last.fm
Grupa koja je delovala u Subotici u drugoj polovini osamdesetih godina prošlog veka. Muzički nastavlja tamo gde je Marselyeza stala. Između ostalog, nastupa i na Omladinskom festivalu u Subotici 1988. godine. Neposredno pred nastup (opet, eh!) dolazi do incidenta u garderobi.

I dan danas žalim što smo tada sprečili Miloša (u to vreme gitara/glas u grupi) da izgazi organizatore pred svima. Trebao je. Kakvi su samo skotovi prema nama bili tadašnji organizatori famoznog “Omladinskog Festivala”. Uh! Poslednji nastup Zlih podstanara je bio u Osijeku uoči ovog, poslednjeg rata.

Pamtim raspomamljenu publiku, koja nam je dobacivala gomilu uvreda, prelazila prstom preko svojih vratova, pokazujući valjda kako će nas klati, i horski nam skandirala “cigani, cigani”. Oko polovine nastupa su nam isključili struju. Nastao je opšti mrak. Publika divlja.

Tada sam pomislio da je sve gotovo… Srećom, niko se nije popeo na binu, a mrak nije potrajao dugo, te smo mi nastavili sa svirkom čim je struja došla, i odsvirali koncert do kraja. Dali smo sve od sebe. Taj poslednji, je bio i najbolji nastup Zlih podstanara uopšte. Istovremeno to je bio i veoma tužan događaj koji govori o neverovatnoj ljudskoj gluposti, a za nas je predstavljalo otrežnjenje. To je bio kraj sna “zlatnih osamdesetih”….

~Predrag Vitner, 13. jun 2009. Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..

Top Albums
showing 4 out of 4 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found