Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Undefined variable: cookie_headers [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/external/magpierss-0.72/extlib/Snoopy.class.inc Line 438 ]
Verdcel - JPop.com
Artist info
Verdcel

Verdcel

Verdcel


Ara fa ja més de set anys es va crear un projecte: VerdCel. El primer treball, una maqueta anomenada "Bagatge d'una Fusió" recull temes que seran l'inici d'un llarg viatge. Des de l'edició d'aquesta primera proposta VerdCel ha comptat amb el suport de Daniel Olmo Boronat, qui sempre ha estat vinculat al projecte i n'ha format part, a través del concepte i la imatge. Les propostes escèniques de VerdCel, a més de la música i els textos, intentaran integrar el teatre i la imatge a la seua posada en escena. Read more on Last.fm
Ara fa ja més de set anys es va crear un projecte: VerdCel. El primer treball, una maqueta anomenada "Bagatge d'una Fusió" recull temes que seran l'inici d'un llarg viatge. Des de l'edició d'aquesta primera proposta VerdCel ha comptat amb el suport de Daniel Olmo Boronat, qui sempre ha estat vinculat al projecte i n'ha format part, a través del concepte i la imatge. Les propostes escèniques de VerdCel, a més de la música i els textos, intentaran integrar el teatre i la imatge a la seua posada en escena.

Diversos espectacles, fins que a la tardor-hivern de 2003-04 enregistren el seu primer disc "On està el Lloc?"(autoeditat/PAE, 2004), que compta amb la col·laboració de l'actor Juli Cantó en les recitacions i que marcarà un punt d'inflexió important a la seua carrera. En aquest disc ja es visualitzava l'interès del conjunt pel viatge com a paisatge interior. Sempre Ovidi Montllor i la seua actitud escènica han estat una de les influències interpretatives del grup, i per aquesta raó han participat en diversos treballs, homenatges i tributs del canta-actor alcoià. En Març de 2006 VerdCel presenta el seu darrer treball, fins el moment el més ambiciós, "PaisViatge"(Cambra Records, 2006), el primer llarga durada del grup; un Llibre-Disc de 64 pàgines que recull música, poesia, il·lustracions i un còmic que es converteix en el fil conductor del treball.

Unes acurades vídeo-projeccions el presenten en directe. En aquest segon disc, els d'Alcoi fan una defensa poètica del territori i els nostres paisatges. El disc compta amb la col•laboració especial de Miquel Gil, de Nèstor Mont i de Pep el Botifarra. Rock, pop i folk, amb un cert aroma de cant tradicional valencià.

PaisViatge es va reeditar al setembre de 2007 amb un format nou i ampliat (un dvd que inclou l'actuació feta al febrer '07 a l'auditori de bcn, les mateixes videoprojeccions, el clip de bitllets, etc.). VerdCel després d'una gira de presentació de PaisViatge, amb el que han recorregut exitosament racons del nostre territori i també altres indrets de l'estat (més de cent actuacions des de febrer de '06, i un treball distingit amb nombrosos guardons: Premi Ovidi Montllor millor disc Cançó d..Autor 2006, 2on. Premi al Cantigas de Mayo 2007- mostra de cançó estatal- i assenyalat per la crítica d'entre els 25 millors discos segons revista enderrock 2006) ens presenta Sàmara, la seua nova proposta. Sàmara és un espectacle i disc amb nom de dona; sÀmArA.

Una dona nonagenària amb les seues vivències deixarà impressions als paisatges emocionals del nou treball dels VerdCel; com venen fent habitualment a partir de cançons, imatges (videojeing), textos i interpretació. Per ampliar informació sobre treballs, espectacles, actuacions i col·laboracions de VerdCel, entreu al web: www.verdcel.com Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found