Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Skitterend Mooi - JPop.com
Artist info
Skitterend Mooi

Skitterend Mooi

Skitterend Mooi


Sinds het onverwachte stoppen van Jovink en de Voederietels is het al een tijdje rustig in de Achterhoek... Maar nu is het afgelopen met de rust en wordt er gewoon weer keihard geramd! In het Zwiepse bos nabij Lochem zijn twee geweldenaars uit de klei getrokken om de wereld te overdonderen met onvervalste akker-rock! Met hun scheurende gitaren en teksten uit het leven gegrepen valt elk publiek als een blok voor deze twee voormalige wortelboeren. Het begon allemaal in de schuur van boer P. Read more on Last.fm
Sinds het onverwachte stoppen van Jovink en de Voederietels is het al een tijdje rustig in de Achterhoek... Maar nu is het afgelopen met de rust en wordt er gewoon weer keihard geramd! In het Zwiepse bos nabij Lochem zijn twee geweldenaars uit de klei getrokken om de wereld te overdonderen met onvervalste akker-rock! Met hun scheurende gitaren en teksten uit het leven gegrepen valt elk publiek als een blok voor deze twee voormalige wortelboeren. Het begon allemaal in de schuur van boer P. Hier kwam hij vaak samen met Bennie Holink om onder het genot van stevig wat pintermannen televisie te kijken. Toen de tv er op een dag mee uit schee besloten zij de stoffige gitaar uit de hoek te trekken om een beetje de tijd te doden.

Al snel kwamen de eerste buren kijken en luisteren. Elke week verschenen er meer omwonenden en zelfs uit andere dorpen kwam er massaal volk luisteren naar de sessies van P en Holink. Dit succes bleek niet onopgemerkt bij de andere jongens in de Achterhoek en al snel kregen de mannen een aanbieding om op de Zwarte Cross te spelen. Da's toch skitterend mooi! riep Holink toen hij dat hoorde en de bandnaam was een feit. De jongens zijn nu bezig met hun eerste Nederlandse tour en overal waar ze komen wordt het een groot feest.

Dag mag je dus niet missen! Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 11 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found