Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Skip Intro - JPop.com
Artist info
Skip Intro

Skip Intro

Skip Intro


Sinds begin 2007 heeft de driemansformatie Skip Intro menig publiek en jurylid doen versteld staan met hun overtuigende performance. Keer op keer weten ze hun publiek te bewijzen dat er nog een hele hoop te vertellen valt in de rockmuziek. Krachtige, meeslepende rocksongs, versterkt door confronterende teksten, een strak geluid en een hele hoop attitude. Dat is Skip Intro! De enorme drang en doorzettingsvermogen die de drie heren hebben om hun muziek te verspreiden zorgde er o. Read more on Last.fm
Sinds begin 2007 heeft de driemansformatie Skip Intro menig publiek en jurylid doen versteld staan met hun overtuigende performance. Keer op keer weten ze hun publiek te bewijzen dat er nog een hele hoop te vertellen valt in de rockmuziek. Krachtige, meeslepende rocksongs, versterkt door confronterende teksten, een strak geluid en een hele hoop attitude. Dat is Skip Intro! De enorme drang en doorzettingsvermogen die de drie heren hebben om hun muziek te verspreiden zorgde er o.a.

voor dat ze in 2007 de beste nieuw komende act van Gelderland werden tijdens de Gesel van Gelderland 2007. Een landelijke onderscheiding volgde in 2008. Gesteund door vele trouwe fans, wist de band in een volle Melkweg te Amsterdam de meeste indruk te maken en zo de SENA POPnl Award 2008 in de wacht te slepen. Door dit alles heeft Skip Intro in haar korte bestaan vele interessante optredens op haar naam staan. Zo waren ze te zien als supportact van Golden Earring, The Answer (IR), Triggerfinger (BE), Livingston (UK), Osdorp Posse en VanKatoen.

En hebben ze meerdere festivalterreinen doen beven waaronder Appelpop, Zwarte Cross, Bevrijdingsfestival Wageningen, Huntenpop en Gesel XL. In April 2008 bracht Skip Intro hun eerste EP uit onder de titel “Face It”, dat in vele recensies goed werd ontvangen. Nu bevindt de band zich in hun 2e jaar en timmeren ze hard aan de weg binnen het Nederlandse clubcircuit. - “Skip Intro is een band die met gemak de grenzen van Nederland over kan en in de buurlanden en ver daarbuiten ook furore kan gaan maken.” (Musicfrom.nl) - “’Face it' is een boeiende plaat die er direct vol in knalt. Skip Intro maakt muziek die een breder publiek zal aanspreken, en dat doen ze zonder verlies van hun passie voor de muziekstijl.” (3voor12 Nijmegen) - “An EP to be proud of! Go and face them!” (Metalrage.com) - “Knallen doet Skip Intro op de bühne. Wat een fontein van energie en strakke sets presenteren deze Barneveldse heren… Skip Intro is een band met internationale ambities die momenteel een groeispurt maakt.” (FRET) WINNER Gesel Van Gelderland (2007) WINNER Kabaal Regionaal (2007) WINNER Krakende EI Barneveld (2007) WINNER Sena POP.NL prijs (Melkweg Amsterdam) (2008) Supported The Answer (IR) (2007) Supported Van Katoen (2007) Supported Osdorp Posse (2007 and 2008) Supported Golden Earring (2008) Supported 16Down (2008) Supported Triggerfinger (2008 2x) Played at Bevrijdingsfestival Wageningen (2007) Played at Appelpop (2007 and 2008) Played at Huntenpop (2007 and 2009) Played at Zwarte Cross (2008) Played at Young Art Circus (2008 & 2009) Read more on Last.fm.

User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 15 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found