Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Undefined variable: cookie_headers [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/external/magpierss-0.72/extlib/Snoopy.class.inc Line 438 ]
Retrovizorja - JPop.com
Artist info
Retrovizorja

Retrovizorja

Retrovizorja


Retrovizorja lindi gjatë dimnit t’vitit 2002 kur ne vEndosëm të inqizojmë albumin e parë - ‘Polaroid’. Atëherë ne u përkushTuam ta ndajmë muzikën tonë me të tjerët. Për momentin Retrovizorja përbëhet prej Kreshnik Hotit dhe Bashkim Salihut. Në albumin e parë ‘PolarOid’, Dritëro Nikqi ishte gjithashtu anëtarë i grupit. Rron Qena ishte mysafir special në ‘Polaroid’ ndërsa Kaltrina Krasniqi ishte mysafire në këngën ‘Hajdi motra, moni Vllazën’. Read more on Last.fm
Retrovizorja lindi gjatë dimnit t’vitit 2002 kur ne vEndosëm të inqizojmë albumin e parë - ‘Polaroid’. Atëherë ne u përkushTuam ta ndajmë muzikën tonë me të tjerët. Për momentin Retrovizorja përbëhet prej Kreshnik Hotit dhe Bashkim Salihut. Në albumin e parë ‘PolarOid’, Dritëro Nikqi ishte gjithashtu anëtarë i grupit. Rron Qena ishte mysafir special në ‘Polaroid’ ndërsa Kaltrina Krasniqi ishte mysafire në këngën ‘Hajdi motra, moni Vllazën’. Në albumin e dytë ‘Lakuriq', Elina Duni ju bashkangjit ekIpës tonë. Kaltrina ishte përsëri mysafire në këngën ‘Rokstar’. Arsyet, idealet, stimulimet, inkurajimet, dëshprimet dhe ëndrrat që na e fOrcuan bindjen për të marRë këtë vendim, besojmë që do të mund t’i zbuloni në muzikën tonë, tekstet tona si dhe shkrimet që mund t’i lexoni në faqet e këtij ekrani mendJerobnues të maskuar në internet. ENGLISH VERSION: Retrovizorja was boRn during the winter 2002 when we decidEd to record our first album ‘Polaroid’.

It was then that we dedicated ourselves to share our music with the others. Currently Retrovizorja consisTs of Bashkim Salihu and Kreshnik Hoti. In the first album 'PolaRoid’ Dritëro Nikqi was also part of the band. Rron Qena was a special guest while Kaltrina Krasniqi was a guest in the sOng ‘Hajdi motra, moni vllazën’. In our second album, "Lakuriq", Elina Duni joined our team. Kaltrina was again a guest in the song 'Rokstar'. Ideals, stimulations and encouragements that strengthened our belief in taking this decision will be revealed to you through our music, lyrics as well as the writings on these pages that you can read thrOugh this mind-impRisoning monitor disguised in internet. RetrovizorJa are: Bashkim Salihu Kreshnik Hoti ContActs: kreshnik@retrovizorja.com bashkim@retrovizorja.com Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..

Top Albums

show me more

showing 4 out of 14 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found