Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Repetitor - JPop.com
Artist info
Repetitor

Repetitor

Repetitor


Repetitor je nastao u zimu 2005. godine u Beogradu, Srbiji kada se Ana-Marija Cupin pridružila Mileni Milutinović i Borisu Vlastelici koji su već neko vreme svirali zajedno. Repetitor svoje prve nastupe ima već početkom 2006. u beogradskom klubu Blue Moon. Usledio je niz koncerata po Beogradu kao i u Subotici, Novom Sadu, Zrenjaninu, Pančevu, Arilju, Nišu, Vranju, Skoplju, Zagrebu, Osijeku, Banja Luci i Puli. Nastupaju i sa poznatijim bendovima kao što su Partibrejkers Read more on Last.fm
Repetitor je nastao u zimu 2005. godine u Beogradu, Srbiji kada se Ana-Marija Cupin pridružila Mileni Milutinović i Borisu Vlastelici koji su već neko vreme svirali zajedno. Repetitor svoje prve nastupe ima već početkom 2006. u beogradskom klubu Blue Moon.

Usledio je niz koncerata po Beogradu kao i u Subotici, Novom Sadu, Zrenjaninu, Pančevu, Arilju, Nišu, Vranju, Skoplju, Zagrebu, Osijeku, Banja Luci i Puli. Nastupaju i sa poznatijim bendovima kao što su Partibrejkers, Kanda Kodža i Nebojša, Jarboli, Dža ili Bu, Obojeni Program, kao i na festivalima: Exit (Fusion Stage), Jelen Pivo Live, Nisomnija, Art&Music, Trenchtown... Bend 2007. godine na festivalu Art&Music u Puli osvaja prvo mesto glasovima žirija i publike. Prvi studijski snimak grupe, singl "Ja", koji je objavljen na kompilaciji Jutro će promeniti sve?, proveo je 5 nedelja na prvom mestu liste domaćih singlova Radija B92. Repetitor učestvuju sa tri pesme i na kompilaciji Zdravo zdravo zdravo (Kultur Akt, 2008), na kojoj je predstavljeno pet tada novih bendova iz Beograda. Album "Sve što vidim je prvi put" snimljen je 2008.

godine, najvećim delom u drugoj polovini aprila u studiju producentske kuće Digimedia u Beogradu i početkom maja u Puli (studio Partyzan), a dodatna nasnimavanja rađena su tokom avgusta i septembra u pomenutom beogradskom studiju. Album sadrži 13 pesama, producent je Boris Mladenović (član grupa: Jarboli, Sila, Veliki Prezir, Dvojac bez kormilara). Prvi singl sa ovog albuma je pesma Opet jak za koju je urađen i spot čiji je autor i reditelj Miloš Tomić. Spot je snimljen u stop motion tehnici (frame-by-frame) na više lokacija u Beogradu, od avgusta do oktobra ove godine. Repetitor su: Boris Vlastelica (gitara, glas), Ana-Marija Cupin (bas) i Milena Milutinović (bubnjevi). http://www.myspace.com/repetitor Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found