Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Rendez-Vous - JPop.com
Artist info
Rendez-Vous

Rendez-Vous

Rendez-Vous


Several artists have used the name Rendez-Vous: 1) Polish new wave/reggae rock band from the 1980s. 2) Finnish glam influenced band from the 2000s. 3) French synth pop/post-punk/new wave band from the 2010s signed on Avant! Records Rendez-Vous soittaa melodista, glampunkrockiksikin sanottua rockia. Suomi on kielenä koettu hyväksi senkin takia, että näitä lukioenglannilla kakovia bändejä on Suomessa ihan tarpeeksi. Bändin kappaleiden takaa löytyy kitaristi Hautamäki, basisti Iwor ja laulaja Juffi. Read more on Last.fm
Several artists have used the name Rendez-Vous: 1) Polish new wave/reggae rock band from the 1980s. 2) Finnish glam influenced band from the 2000s. 3) French synth pop/post-punk/new wave band from the 2010s signed on Avant! Records Rendez-Vous soittaa melodista, glampunkrockiksikin sanottua rockia. Suomi on kielenä koettu hyväksi senkin takia, että näitä lukioenglannilla kakovia bändejä on Suomessa ihan tarpeeksi. Bändin kappaleiden takaa löytyy kitaristi Hautamäki, basisti Iwor ja laulaja Juffi. Rendez-Vous on alusta lähtien panostanut hommaan täysillä ja tarkoitus on aina ollut edetä mahdollisimman pitkälle.

Hommia tehdään, mutta myös hauskuus pidetään hommassa mukana. Remelletään kybällä ja kuittaillaan aivan helvetisti toisillemme. Asennetta tai tyhmyyttä bändiltä löytyy, sillä yksistä treeneistäkin tulee kilometrejä 280 km ja keikat päälle. Esikuvat löytyvät glamrockin suunnalta ja se näkyy ulkoasussa, joten lavalla hiki sulattaa kajaleita ja nahkabyysat liimautuvat kiinni (elleivät ole nilkoissa).

Jäsenten kesken musamaku hiukan vaihtelee, mutta myös yhteisiä suosikkeja löytyy. Fabio, Iwor, Juffi ja rumpali Tommy seikkailevat Turussa, mutta Kimmo viettää aikaansa Porissa. Treenit hoidetaan tällä hetkellä Kimmon himassa joka on osoittautunut hyväksi paikaksi. Sieltä löytyy studiota ja palikkaa joka lähtöön.

Myös Juffin kolkossa kellarissa on välillä paukuteltu. Keikat on pystytty hoitamaan hyvin omilla PA-vehkeillä ja Juffin Dick-Express dösällä, joka kuitenkin hajoilee kokoajan. Nyt tavoitteena on parempi keikkabussi. Keikkaa onkin heitetty omakustanneaikanakin jo jonkin verran ja siitä bändi nauttii.

Myös yleisö on yleensä ottanut yhtyeen hyvin vastaan ja riehunut mukana. Bändin tarkoitus on aina ollut herättää suurta huomiota. Ensitahdit Rendez-Vous vetäisi Porissa vuoden 2002 lopulla. Silloin mukana oli vasta Kimmo, Juffi ja Rony rummuissa.

Meni muutama kuukausi ja Juffi sai bändiin Iworin joka raahasi Fabionkin paikalle, joten lauma oli koossa. Vuoden verran paukuteltiin näin, tehtiin pari keikkaa ja edessä oli rumpalin vaihdos. Kannuihin tuli Jusa Tuuras. Äänitettiin joulukuussa 2003 Viime yönä -ep Kimmon kotistudiolla ja saatiin se ulos vasta seuraavan vuoden huhtikuussa.

Kyseinen äänite sai kehuja levy-yhtiöiltäkin, vaikka ei ihan priimalaatua ollutkaan. Osallistuttiin DBTL Open -bändikisaan, johon pääsi 16 demoa 80:stä, ja päästiin semifinaaleihin. Soitettiin ja laulettiin huonosti ja voitettiin ylivoimaisesti yleisöäänestys. Heitettiin keikkaa jonkin verran, käytiin Porissa äänittämässä uutta matskua mutta huonoin tuloksin.

Lokakuussa 2004 saimme tehtyä Kimmon studiolla hyvän demon, josta päätimme tehdä äänitteen. Tuottajaksi lupautui Timmy Destination X -bändistä. 16.1.2005 erään keikan jälkeisenä päivänä Jusa sanoutui irti bändistä. Ei tullut paniikkia, koska Tommy oli valmiina tuuraamaan ja kaikki sovitut systeemit päästiin hoitamaan.

Maaliskuussa käytiin äänittämässä Toinen luku -ep Tampereella Fantom-studiolla ja tuottajamme Timmyn sekä äänittäjä Henkan avulla siitä tuli huippu. Loppukuusta Toinen luku miksattiin Fantom-studiolla ja myöhemmin masteroitiin Turussa Noise Camp -studiolla Joona Lukalan toimesta. Painon kanssa olikin taas ongelmia. Homma kesti ja kesti, mutta lopulta ulos tuli lätty.

Siitä on pidetty ja kolme levy-yhtiötäkin kiinnostui silmittömästi. Pitkällisten pähkäilyjen jälkeen Warner sitten valittiin. Tommykin jäi bändiin vakituiseksi rumpaliksi. Marraskuussa 2005 käytiin äänittämässä Turussa Noisecampa-studiossa tuottaja Riionheimon kanssa viisi biisiä, joiden lauluosuudet vedettiin Helsingissä HIP-studiossa.

Biiseistä Toinen luku valittiin ensimmäiseksi sinkuksi ja se pääsikin heti tammikuussa radiosoittoon. Helmi-maaliskuussa käytiin nykäisee kahdeksan biisiä narulle ja maaliskuussa ilmestyi myös bändin ensimmäinen single Toinen luku, joka sai radiosoittoa YleX:llä ja jonka video pääsi pyörimään Voicelle. Heinäkuussa ilmestyi bändin toinen sinkku Kesäyö, joka myös pääsi radiosoittoon. Single sisälsi myös b-puolena Mua ällöttää-hitin, joka on keikoilla purrut ihmisiin kuin perseeseen naitu buldoggi.

Elokuussa ilmestyi Valta vaihtuu debyyttialbumi nousten Suomen virallisen listan sijalle 28. Sen jälkeen pojat ovat tehneet keikkoja innoissaan. Diu diu DIU!!! Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..

Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found