Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
ReigBord - JPop.com
Artist info
ReigBord

ReigBord

ReigBord


ReigBord vola més alt de la mà del seu nou treball “Bones Festes”. Un disc intens, composat de 9 temes que despleguen una amalgama de ritmes que es filtren pels porus de la pell i encomanen unes ganes de ballar irrefrenables. El poderós, ballable i contundent directe dels ReigBord, barreja del tall visceral del punk-rock amb els bellugadissos compassos afrollatins, és un crit a la distensió, al deixar fluir la sang sense que l’estrés contregui cap múscul. Read more on Last.fm
ReigBord vola més alt de la mà del seu nou treball “Bones Festes”. Un disc intens, composat de 9 temes que despleguen una amalgama de ritmes que es filtren pels porus de la pell i encomanen unes ganes de ballar irrefrenables. El poderós, ballable i contundent directe dels ReigBord, barreja del tall visceral del punk-rock amb els bellugadissos compassos afrollatins, és un crit a la distensió, al deixar fluir la sang sense que l’estrés contregui cap múscul. ReigBord explica històries quotidianes velades per un tel poètic i reivindicatiu del qual no es pot deslligar i bombeja el seu missatge com espores a l’espai, tot esperant que el seu metzinós efecte sedueixi alguna ànima despistada.

-El disc "Bones Festes" ha estat enregistrat i mesclat per Dènys Sanz als seus estudis de Llerona durant els mesos d'octubre i novembre de 2006. Produït per ReigBord i Dènys Sanz. Masteritzat per Juan Casanova de "Turistas Sonoros" de Barcelona. Disseny gràfic a càrrec d'Ou.

Han col•laborat a les percussions l'Àlex Guitart(Dusminguet) i en Pep Terricabras(La Troba Kung-Fú). Moltes gràcies a tots i “Bones Festes”!! Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums
showing 4 out of 4 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found