Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Undefined variable: cookie_headers [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/external/magpierss-0.72/extlib/Snoopy.class.inc Line 438 ]
Radioresepsjonen - JPop.com
Artist info
Radioresepsjonen

Radioresepsjonen

Radioresepsjonen


Radioresepsjonen (ofte forkortet RR) er et radioprogram på NRK P13. Programmet blir ledet av Steinar Sagen, Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim, og hadde premiere på NRK P3 2. januar 2006. I 2010 ble det laget en TV-versjon av programmet under navnet Radioresepsjonen på TV. Programmet ble flyttet fra P3 til P13 høsten 2014. Selve ideen til Radioresepsjonen kom under en middag de tre hadde en sensommerdag i 2005. NRK var opprinnelig imot at programmet skulle ha tre radiopratere på lufta på en gang, da de mente det ville bli for rotete. Read more on Last.fm
Radioresepsjonen (ofte forkortet RR) er et radioprogram på NRK P13. Programmet blir ledet av Steinar Sagen, Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim, og hadde premiere på NRK P3 2. januar 2006. I 2010 ble det laget en TV-versjon av programmet under navnet Radioresepsjonen på TV.

Programmet ble flyttet fra P3 til P13 høsten 2014. Selve ideen til Radioresepsjonen kom under en middag de tre hadde en sensommerdag i 2005. NRK var opprinnelig imot at programmet skulle ha tre radiopratere på lufta på en gang, da de mente det ville bli for rotete. Ledelsen i NRK P3 gikk derimot med på at de tre kunne lage programmet sammen etter å ha laget en pilot og fordelt roller: Steinar Sagen som programleder, Bjarte Tjøstheim som «sprø sidekick» og Tore Sagen som tekniker og «bedreviter». Valget på programnavn falt på Radioresepsjonen, etter å ha overveid bl.a.

Papaya, Tokyo, Bitteliten by og Radiohuset, med sjangerbeskrivelsen «lettbeint underholdning» og læresetningen «En feit, en lang og en gammel mann prøver å lage radioprogram på P3». Radioresepsjonen fikk den gamle sendeplanen til Are og Odin på NRK P3 da de ga seg, og programmet hadde sin første sending 2. januar 2006. Programmet ble sendt fra klokka 13.00 til 14.00, mandag til fredag, fram til 22. desember samme år.

Programmet ble avsluttet fordi programlederne lagde TV-programmet Torsdag kveld med Steinar Sagen. Fra 2. til 27. juli 2007 kom de tilbake som ferievikarer for Drillpikene, og 31.

august returnerte Radioresepsjonen som et helgeprogram fredag til søndag fra klokka 16.00 til 18.00. Denne sendeplanen varte fram til 28. oktober 2007. Da var det klart at Mina Hadjian hadde fått avskjed hos NRK, og Radioresepsjonen tok over hennes sendetid.

Det nye sendetidspunktet var fra klokka 10.00 til 12.00 mandag til torsdag, og ble holdt fram til Radioresepsjonen ble avsluttet 17. mai 2010. Radioprogrammet tok deretter en pause da Radioresepsjonen på TV ble sendt, men gikk tilbake igjen til radio og det samme sendetidspunktet etter at TV-programmet ble avsluttet i februar 2011. Read more on Last.fm.

User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found