Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Provokacija - JPop.com
Artist info
Provokacija

Provokacija

Provokacija


Punk band from Novi Sad,Serbia. http://www.myspace.com/provokacijans "Provokacija svira od 1990. godine. Moze se reci da smo bend iz skolske klupe. Prve demo snimke smo uradili pocetkom 1992. kada smo snimili dve pesme "Zrtva Sistema" i "Zaboravi". Godinu dana kasnije, tacnije Septembra 1993.snimamo u istom studiu "Ambijent 94" pesme "Moderna Omladina", "Slava" i "Ne Gledaj Me Tako - Ex Vilica". Postava se nesto menjala tako da je od 1994.godine Keca preuzeo bubnjarske palice. Read more on Last.fm
Punk band from Novi Sad,Serbia. http://www.myspace.com/provokacijans "Provokacija svira od 1990. godine. Moze se reci da smo bend iz skolske klupe.

Prve demo snimke smo uradili pocetkom 1992. kada smo snimili dve pesme "Zrtva Sistema" i "Zaboravi". Godinu dana kasnije, tacnije Septembra 1993.snimamo u istom studiu "Ambijent 94" pesme "Moderna Omladina", "Slava" i "Ne Gledaj Me Tako - Ex Vilica". Postava se nesto menjala tako da je od 1994.godine Keca preuzeo bubnjarske palice.

Tada prvi put snimamo materijal za album u studiju "Matrix" 1994 i 1995god. Kada je nastao prvi album pod nazivom "NOVOSADSKA VERZIJA" i jedva ga nekako nezavisno objavili 1997. godine jer smo sve radili samostalno. Posle snimanja ovog albuma bend napusta Buca basista, a na njegovo mesto dolazi Moma koji je do tada sa Letom svirao prvu gitaru.

Sav posao na gitari je bio prepusten Leti koji se vise nego dobro uklopio u celu pricu. Nismo zeleli nikoga sa strane jer smo bend dozivljavali kao malu porodicu i niko sem nas nije mogao da gura svoje prste u isti. 2000.godine smo snimili materijal koji do sada nije objavljen ali je bez problema podeljen masi jer za nas punk nije bio posao vec dozivljaj stvarnosti, jadne, mizerne i teske bez tracka nade u bolju buducnost. Posle duze pauze smo se ponovo aktivirali, imamo u planu da radimo dalje, snimamo i objavljujemo nove pesme i albume.

Trenutna postava je objavljena na nasoj stranici. Toliko u najkracim crtama o novosadskom bandu PROVOKACIJA koji je sve proziveo sto i sva masa u ovoj zemlji Srbiji. Tesko je ali glavu gore i "NEVER SURRENDER" ZIVITE OVAJ ZIVOT STO CESTITIJE I BOLJE. Sami sebi krojimo zivote kao i neminovnu i neizvesnu buducnost" Read more on Last.fm.

User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found