Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Preeview - JPop.com
Artist info
Preeview

Preeview

Preeview


Priki aka Preeview (Rahmanovic Haris) . Rođen 30.01.1987.g u Bihacu nekad popodne . Bavi se muzikom od kad zna za sebe . Zavrsio je srednju muzicku skolu i svira 3 instrumenta (za sad) : klavir , truba i bubanj . Zivi od muzike tako da se razlikuje od mnogih producenata i repera koji zive na grbaci mame i tate . Radio je sa najvecim imenima domace hip hop / rnb scene . U slobodno vrijeme slusa Japanski Lounge i trenira nekakve cudne sportove . Davno je prestao da nastupa " za placeni put " Read more on Last.fm
Priki aka Preeview (Rahmanovic Haris). Rođen 30.01.1987.g u Bihacu nekad popodne. Bavi se muzikom od kad zna za sebe. Zavrsio je srednju muzicku skolu i svira 3 instrumenta (za sad) : klavir , truba i bubanj.

Zivi od muzike tako da se razlikuje od mnogih producenata i repera koji zive na grbaci mame i tate. Radio je sa najvecim imenima domace hip hop / rnb scene. U slobodno vrijeme slusa Japanski Lounge i trenira nekakve cudne sportove. Davno je prestao da nastupa " za placeni put " , tako da nema te ga sta zvati ukoliko vam je na umu da ce vam repati za put.

Ima svoj licni studio gdje kuha sve hitove koje radi ! Krasi ga to sto sve skoro svira , nema semplova i zajebancija. Ne jede meso al ga boli kurac za zivotinjama jer kako on kaze " i konj bi mene pojeo , kad bi mogao " (Naravno zajebava se ) ahahahahah :) Obozava zivotinje , pogotovo zivotinje koje ga hejtaju :) Iza sebe ima 2 demo albuma , u pripremi je prvi legalni ! Spot je uradjen za prvi singl sa tog albuma pod nazivom Balkan ! Necu da izdvajam neka imena ljudi koje najvise gotivim , oni znaju ko su , tako da za te ljude ide velika ljubav ! ..Haris Priki Rahmanovic Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 18 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found