Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Pirg - JPop.com
Artist info
Pirg

Pirg

Pirg


Pirg is group from Serbia. They sing a cappella Serbian orthodox music. Till now they have two official albums. official statement > Vokalni duo "Pirg" izdao je svoj novi album "Ne od ovoga sveta" na kome su 12 autorskih pesama pravoslavne duhovne muzike posvetili Svetom Savi. clanovi "Pirga" Nebojsa Mastilovic i jerej Arsenije Arsenijevic rekli su da je ideja vodilja albuma bila "proslavljanje Svetog Save i svih podviznika Srba koji su zivot dali za dostizanje Carstva nebeskog". Read more on Last.fm
Pirg is group from Serbia. They sing a cappella Serbian orthodox music. Till now they have two official albums. official statement > Vokalni duo "Pirg" izdao je svoj novi album "Ne od ovoga sveta" na kome su 12 autorskih pesama pravoslavne duhovne muzike posvetili Svetom Savi.

clanovi "Pirga" Nebojsa Mastilovic i jerej Arsenije Arsenijevic rekli su da je ideja vodilja albuma bila "proslavljanje Svetog Save i svih podviznika Srba koji su zivot dali za dostizanje Carstva nebeskog". "To bi trebalo da bude i poziv za ceo srpski narod. Ostvarujuci ideal da zivimo za Carstvo nebesko, mi cemo sasvim skladno uredjivati i ovaj svet", rekao je Arsenijevic o albumu koji su izdali PGP RTS i drustvo Prijatelja manastira Djurdjevi stupovi u Starom Rasu. Predsednik Prijatelja manastira Djurdjevi stupovi Jugoslav Kiprijanic podsetio je da novac od prodaje CD-a ide za obnovu te zaduzbine velikog zupana Stefana Nemanje iz 12.

veka, dok je direktor PGP RTS Ognjen Uzelac rekao da ce njegova kuca dati maksimalnu podrsku slicnim projektima. Album "Pirga" snimljen je u avgustu prosle godine u manastiru Studenica, a Mastilovic je svirao akusticnu gitaru u tri pesme, prateci glas je bio Aleksandar Starcevic, a u dve pesme vodeci glas je Jelisaveta Arsenijevic. Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..

Top Albums

show me more

showing 4 out of 11 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found