Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Peter Ahlborg - JPop.com
Artist info
Peter Ahlborg

Peter Ahlborg

Peter Ahlborg


Fy fan vad jag hatar soc Peter Ahlborg, 44, nekades socialbidrag under 120 dagar. Det ledde till att han och hans dotter blev vräkta från sin andrahandslägenhet – efter att de bott på 16 olika ställen under tre års tid. - Socialtjänsten kände till vår tragiska situation men valde att inte bry sig. Det var i samband med det som jag gjorde låten: ”Fy fan vad jag hatar soc”, förklarar Peter Ahlborg. Han vill med låten starta en debatt om hemlösheten och bostadsbristen. Read more on Last.fm
Fy fan vad jag hatar soc Peter Ahlborg, 44, nekades socialbidrag under 120 dagar. Det ledde till att han och hans dotter blev vräkta från sin andrahandslägenhet – efter att de bott på 16 olika ställen under tre års tid. - Socialtjänsten kände till vår tragiska situation men valde att inte bry sig. Det var i samband med det som jag gjorde låten: ”Fy fan vad jag hatar soc”, förklarar Peter Ahlborg. Han vill med låten starta en debatt om hemlösheten och bostadsbristen.

Samtidigt frågar han sig varför samhället inte hjälper människor – inte minst barn – som många gånger är i stort behov av hjälp av samhället. 2010 fick Peter ett andrahandskontrakt i Gårdsten, i Göteborg, en fin 3:a i andra hand, där dotter fick ett eget rum. Peter kände äntligen lite framgång efter att han och hans dotter, Josefine, 16, som Peter har halva vårdnaden om, bott på sammanlagt 16 olika ställen under 4 år. Vandrarhem, korttidskontrakt i andrahand, och i tält när det var som värst, blev deras hem, berättar Peter med tunga ord. - Trots att socialtjänsten kände till vår tragiska situation utan fast boende var de inte intresserade av att hjälpa oss. Om du ser denna kortfilm förstår du lättare varför jag gjorde låten: ”Fy fan vad jag hatar soc”, förklarar Peter.

Mer om låten: "Fy fan vad jag hatar soc" på lastfm här: http://www.last.fm/music/Peter+Ahlborg+&+Janne+Schaffer Hemsida: http://fyfanvadjaghatarsoc.se Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums
showing 2 out of 2 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found