Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Undefined variable: cookie_headers [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/external/magpierss-0.72/extlib/Snoopy.class.inc Line 438 ]
Natha Lee - JPop.com
Artist info
Natha Lee

Natha Lee

Natha Lee


Met 'Natha Lee' laat zangeres Nathalie Hagen voor het eerst in drie jaar weer een teken van leven zien en horen. Haar vorige succesvolle rockband 'Black Heart Betty' viel uiteen, maar na een lange zoektocht heeft zij haar muzikanten gevonden in Raymond Vogelaar, Martijn Pronk en Remco Visker. Samen vormen zij de rockband 'Natha Lee'. Sinds Juli 2007 maakt deze band indruk op de Nederlandse podia, en met de eerste demo 'Burn The Seeds' zijn de eerste zieltjes gewonnen. Read more on Last.fm
Met 'Natha Lee' laat zangeres Nathalie Hagen voor het eerst in drie jaar weer een teken van leven zien en horen. Haar vorige succesvolle rockband 'Black Heart Betty' viel uiteen, maar na een lange zoektocht heeft zij haar muzikanten gevonden in Raymond Vogelaar, Martijn Pronk en Remco Visker. Samen vormen zij de rockband 'Natha Lee'. Sinds Juli 2007 maakt deze band indruk op de Nederlandse podia, en met de eerste demo 'Burn The Seeds' zijn de eerste zieltjes gewonnen.

De nummers op deze demo zijn maar een glimp van wat deze band live te bieden heeft aan energie, diversiteit en downright dirrrrrty Rock! Op 1 maart presenteert de band met trots de EP 'Somewhere Sky'. Wat kan men verwachten van de nieuwe cd? De verrassende openingstrack genaamd 'Somewhere Sky' barst van een rockbalade los in een robuuste nu-metalsong. Het wordt gevolgd door een retenstrakke in-your-face rock-stamper genaamd 'Hold on'. Voor de live-feel is gekozen voor het sexy nummer 'Auwww'.

Dit is de perfecte weergave van wat 'Natha Lee' live in huis heeft qua dynamisch vermogen. De cd wordt rustig afgesloten met het breekbare 'Not Strong Enough', dat akoestisch is opgenomen. Kortom een diversiteit aan songs die je absoluut live moet gaan aanschouwen! Nathalie Hagen is dus weer back in town en live maakt ze haar reputatie als podiumbeest weer helemaal waar. Ze rockt als nooit tevoren, en met de drie mannelijke medestanders blaast ze bijna letterlijk het dak er af met een potje onvervalste rock.

Warme tonen die met ongelofelijk veel power ten gehore worden gebracht doen je perplex staan, waarna je wordt meegezogen in de melodieën en verschijning van deze bijzondere zangeres. Vervolgens gaat alle aandacht uit naar de wulpse bewegingen van Nathalie en de stoere rockposes van de mannen. Raymond Vogelaar, rots op de snaren tijdens Gemstone, laat nu de andere kant van zijn Gibson zien. Live speelt hij dan ook of het vuur aan zijn schenen ligt…the Beast is unleashed! Remco Visker is de pompende ondertoon die alles in zijn radius laat schudden met zijn doordringende bassriffs en zijn explosieve sound. Martijn Pronk, also known as 'Lauwe Pappie', is strak en meedogenloos.

Zijn beats maken het onmogelijk om niet te bewegen. Dit laat de band zien en dit wordt weerspiegeld in het enthousiaste publiek. 'Natha Lee' maakt stevige rock, rock met ballen, maar misschien het best omschreven als powerrock. 'Natha Lee' is een band die rock weer op de kaart zet! Bezetting: Nathalie Hagen - Zang Raymond Vogelaar - Gitaar Remco Visker - Bas Martijn Pronk - Drums Read more on Last.fm.

User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 14 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found