Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Undefined variable: cookie_headers [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/external/magpierss-0.72/extlib/Snoopy.class.inc Line 438 ]
NFL-podden - JPop.com
Artist info
NFL-podden

NFL-podden

NFL-podden


NFL-podden är en svensk podcast om amerikansk fotboll med en ambition om att inte bara prata om det som sker på plan. Vi pratar också om det som sker strax bredvid eller alldeles för långt bort från planen för att egentligen kalla det en sportpodd. Stöd oss via Patreon: https://www.patreon.com/nflpodden Vi som pratar är amerikansk-fotbolls-inkompetente Johan Javelius, halvamerikanen Anton Knopff, NFL-emeritus Peter Skåne Larsson, bildkostnären Carl-Henrik Wrethman Read more on Last.fm
NFL-podden är en svensk podcast om amerikansk fotboll med en ambition om att inte bara prata om det som sker på plan. Vi pratar också om det som sker strax bredvid eller alldeles för långt bort från planen för att egentligen kalla det en sportpodd. Stöd oss via Patreon: https://www.patreon.com/nflpodden Vi som pratar är amerikansk-fotbolls-inkompetente Johan Javelius, halvamerikanen Anton Knopff, NFL-emeritus Peter Skåne Larsson, bildkostnären Carl-Henrik Wrethman, Meliz "Johan Falk" Karlge, ljudmästare Ivan Nikcevic och Matte "Hustlarkungen" Sjödin. Maila oss på info@nflpodden.se och ladda ned avsnitten via iTunes här: https://itun.es/i6Fz5Qc Vi som gör NFL-podden: Anton Knopff Framavlad i Stockholm av 50% äkta Minnesota-blod. Anton har följaktligen aldrig fått lära sig att lila och gult inte i något sammanhang är en tjusig färgkombination. I övrigt är han HR-vetare med lång erfarenhet av Stockholms tivolibransch och kan dra av en och annan överstegsfint i den typen av fotboll som spelas med fötterna. Carl-Henrik Wrethman Calle tycker att 49:ers är det bästa laget som finns och sen är det inte mycket mer med det.

Han är utöver det art director med något slags häftig konstnärsutbildning från Beckmans. Ni vet en sådan som man får när man har ett bildsinne av guds nåde. Calle är också en jävel på allt som har med sociala medier och internet att göra varför han ofta fyller NFL-poddens närvaro där med tjusigt innehåll. Ivan Nikcevic Packers-fan och något slags ljud-savant. Sedan februari 2015 sitter Ivan bakom mixerbordet till podden och gör att ljudet låter som 10 000 dollar.

Till vardags jobbar Ivan med att göra ljud till annat än NFL-podden. Ivan är också Meliz Karlges sämre hälft. Johan Javelius Johan tittar egentligen inte på amerikansk fotboll men fick i poddens början välja lag. Det blev Cleveland Browns. I övrigt är han egentligen långt mer intresserad av Liverpool FC:s fram- och motgångar.

Han är snart färdigutbildad copywriter från reklaminternatet Berghs. Johan har också en bakgrund som sexualupplysare och har liksom Anton och Skåne jobbat några år som tivolitjänsteman. Meliz Karlge Hjärtat klappar för NY Giants i allmänhet och Eli Manning i synnerhet. På fritiden är Meliz berömd teater- och långfilmsskådespelare med bland annat rollen som den hårdkokta Johan-Falk-polisen Sophie Nordh på sitt cv. Peter "Skåne" Larsson Skåne är ett landskap, men bara sekundärt. Först och främst är det en person tillika en encyklopedi i ett oräkneligt antal band om NFL.

Skåne hejar inte på, han tänker, sover, äter, klär sig och känner Oakland Raiders. Han har en lång karriär inom tivoli- och servicebranschen där han i något drygt decennium levererat vad som nog måste räknas till Sveriges bästa gäst- och kundmöten. På sin fritid spelar han ibland också hip-hop du aldrig hört talas om på lokal. https://www.patreon.com/nflpodden för att bli avsnittsgivare, där du väljer summan! Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..

Top Albums
showing 2 out of 2 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found