Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Undefined variable: cookie_headers [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/external/magpierss-0.72/extlib/Snoopy.class.inc Line 438 ]
N.S.I.B. - JPop.com
Artist info
N.S.I.B.

N.S.I.B.

N.S.I.B.


Kako Mirac u bookletu kaže: „Ovaj bend je nastao ranih devedesetih kada je svirati u bendu značilo dobro se zabavljati u obližnoj smećarni. Janac je tada prvi imao video kazetu koncerta legendarnih Exploiteda pa smo mi djeca iz kvarta nabrijani do ludila pokušavali oponašati gore navedene punxe.“ U smećarni (koja se nalazila u zgradi zvanoj „Pisanica“) su se trebali zabavljati: Mirac, Janac, Hajda i James ali kako kaže Gic: „Naravno, nikad nisu zasvirali zajedno. Read more on Last.fm
Kako Mirac u bookletu kaže: „Ovaj bend je nastao ranih devedesetih kada je svirati u bendu značilo dobro se zabavljati u obližnoj smećarni. Janac je tada prvi imao video kazetu koncerta legendarnih Exploiteda pa smo mi djeca iz kvarta nabrijani do ludila pokušavali oponašati gore navedene punxe.“ U smećarni (koja se nalazila u zgradi zvanoj „Pisanica“) su se trebali zabavljati: Mirac, Janac, Hajda i James ali kako kaže Gic: „Naravno, nikad nisu zasvirali zajedno. Ja sam uletio na bas 1991. jer je Janac imao slomljenu ruku i nije znao svirat.

Mirac je svirao gitaru, ja bas sa čavlom, Spič je svirao kantu, bicikl, kartonsku kutiju i jedan prelaz. Imali smo i doboš ali bez koža. Pjevali su svi koji su došli u rupu, a Janac je bio glavni vokal…“ N.S.I.B. su tih dana zajedno s L.S.P.

na kazić snimili demo „Umjesto sperme šišti mi zrak“. Inače, N.S.I.B. znači „nismo smislili ime benda“. 1996. godine Mirac i Janac sjetili su se da bi mogli opet oformiti bend pa tako nastaje novi N.S.I.B.

u sljedećoj postavi: Mirac (bubanj), Janac (vokal), Čips (gitara) i Cvite (bas). Tada počinju svirati Oi! Punk te nastaju hitovi “Jebeni političari“, “Samoubojica“, “Heroji“ i “Sunčanje“. Nakon nekog vremena iz benda odlaze Cvite i Mirac, a dolaze Kiki (bubanj) i Vrića (bas). Nakon što je Cvite otišao iz benda, a prije dolaska Vriće, neko kratko vrijeme na basu ga je zamijenio Capan. U ovoj postavi, s Vrićom na basu, bend je odsvirao nekoliko koncerata u Hrvatskoj i Sloveniji te koncert u bečkom E.K.H.-u zajedno s Kontrom.

Taj koncert je zabilježen na snimci „Live in Beč“, a postoji i demo snimka iz rupe (by Galaton). Negdje u ljeto ‘97. iz benda odlaze Kiki i Čips, a dolaze Galović i povratnik Cvite. Bend u novoj postavi djeluje vrlo kratko, a ubrzo i prestaje s radom. http://www.thisiskarlovac-notla.com/bendovi/nsib Read more on Last.fm.

User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums
showing 4 out of 4 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found