Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Metro-Tytöt - JPop.com
Artist info
Metro-Tytöt

Metro-Tytöt

Metro-Tytöt


Metro-tytöt oli vuosina 1947–1948 perustettu suosittu lauluyhtye, jonka alkuperäiset jäsenet olivat kiteeläiset sisarukset Anna-Liisa (myöh. Heinonen) ja Hertta Väkeväinen (myöh. Louhivuori) sekä heidän serkkunsa Annikki Väkeväinen. Annikin tilalle tuli kuitenkin pian Tamara Hramova (myöh. Dernjatin). Yhtyeen tunnetuimpia esityksiä ovat muun muassa "Taikayö", "Äiti, sytytä lamppu" ja "Leskiäidin tyttäret". Metro-tytöt levyttivät lisäksi myös Olavi Virran, Henry Theelin, Sulo Salan ja Matti Louhivuoren kanssa. Read more on Last.fm
Metro-tytöt oli vuosina 1947–1948 perustettu suosittu lauluyhtye, jonka alkuperäiset jäsenet olivat kiteeläiset sisarukset Anna-Liisa (myöh. Heinonen) ja Hertta Väkeväinen (myöh. Louhivuori) sekä heidän serkkunsa Annikki Väkeväinen. Annikin tilalle tuli kuitenkin pian Tamara Hramova (myöh.

Dernjatin). Yhtyeen tunnetuimpia esityksiä ovat muun muassa "Taikayö", "Äiti, sytytä lamppu" ja "Leskiäidin tyttäret". Metro-tytöt levyttivät lisäksi myös Olavi Virran, Henry Theelin, Sulo Salan ja Matti Louhivuoren kanssa. Heidän säestäjänään toimi ensin Harry Bergströmin yhtye, sitten Toivo Kärjen ja Jorma Juseliuksen yhtyeet. Metro-tytöt lopettivat esiintymisensä vuonna 1959.

Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found