Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Metapren - JPop.com
Artist info
Metapren

Metapren

Metapren


Bend je nastao u 9. mjesecu 2006. godine na inicjativu par fureža u Splitu. I zbog velike nadobudnosti i dobre volje prvi koncert biva održan tri mjeseca nakon osnutka bend u klubu Kocka (20.12.'06) na pank domjenku zajedno sa bendovima Ponte de carla i Mentalni otpad. I od tada je prošlo pet clanova kroz bend i na kraju ostalo nas troje. Naziv je dobio od jedne tube koja prži mozak punog naziva "METAPREN UNIVERZAL". Nažalost, srece sa snimanjem bilo kakvog promo ili demo CDa nije bilo i još je nema. Read more on Last.fm
Bend je nastao u 9. mjesecu 2006. godine na inicjativu par fureža u Splitu. I zbog velike nadobudnosti i dobre volje prvi koncert biva održan tri mjeseca nakon osnutka bend u klubu Kocka (20.12.'06) na pank domjenku zajedno sa bendovima Ponte de carla i Mentalni otpad. I od tada je prošlo pet clanova kroz bend i na kraju ostalo nas troje.

Naziv je dobio od jedne tube koja prži mozak punog naziva "METAPREN UNIVERZAL". Nažalost, srece sa snimanjem bilo kakvog promo ili demo CDa nije bilo i još je nema. Ali trudimo se i nadamo se da cemo se uspit snimit sami. Imali smo nekih 10ak koncertica i koncerata po Splitu i mjestima u Dalmaciji kao sto su Šibenik, Trogir i mali otocic Barbarinac.

Uvijek smo raspoloženi za napravit bilo kakav koncert na svoju ruku van nekakvih klubova i organizacija stoga...ako imate ikakvih pitanja ili prijedloga slobodno nas pitajte preko stranice myspace-a! http://www.myspace.com/metapren Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums
No albums found.
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found