Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Merkur - JPop.com
Artist info
Merkur

Merkur

Merkur


Grupa Merkur započela je s radom u rano proljeće 2008. godine. Nastupili su u finalu Minival 2 natjecanja mladih grupa u Zagrebu 2008. godine i godinu kasnije na 13.HGF festivalu u Zaboku gdje su bili kao predstavnici splitske podružnice HGU-a te na prvom i drugom izdanju ST-@RT festivala u klubu O'Hara. Također smo imali priliku nastupiti i na Rovinj Music Festivalu 2011. Njihov zvuk se može okarakterizirati kao pop-rock sa primjesama svih ostalih žanrova. Read more on Last.fm
Grupa Merkur započela je s radom u rano proljeće 2008. godine. Nastupili su u finalu Minival 2 natjecanja mladih grupa u Zagrebu 2008. godine i godinu kasnije na 13.HGF festivalu u Zaboku gdje su bili kao predstavnici splitske podružnice HGU-a te na prvom i drugom izdanju ST-@RT festivala u klubu O'Hara.

Također smo imali priliku nastupiti i na Rovinj Music Festivalu 2011. Njihov zvuk se može okarakterizirati kao pop-rock sa primjesama svih ostalih žanrova. Glazbu i stihove za većinu pjesama piše Željko Carev, a aranžmani su zajedničko djelo cijele grupe. Do sada su snimili jedan demo materijal u vlastitoj izradi od devet pjesama 2008.

godine i promo materijal od četiri pjesme na ljeto 2009 godine. Nakon odlaska pjevačice iz benda u ožujku, te u listopadu 2012 se Merkuru priključuje nova pjevačica. Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 14 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found