Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Meneer van Zanten - JPop.com
Artist info
Meneer van Zanten

Meneer van Zanten

Meneer van Zanten


Meneer van Zanten is een Nederlandstalige rockband die al vanaf 2003 nationaal van zich laat horen. De CD "Zomaar Ineens" kreeg lovende recensies in de media en één van de nummers, "Danielle" is opgenomen op de verzamel-cd "Nieuw Nederlands Peil 9", waarbij Meneer van Zanten zich in goed gezelschap van onder meer De Dijk, Marco Borsato en Bløf bevindt. Muziekcritici noemen, naar aanleiding van dit verzamelalbum, Meneer van Zanten een "belofte voor de toekomst".. Read more on Last.fm
Meneer van Zanten is een Nederlandstalige rockband die al vanaf 2003 nationaal van zich laat horen. De CD "Zomaar Ineens" kreeg lovende recensies in de media en één van de nummers, "Danielle" is opgenomen op de verzamel-cd "Nieuw Nederlands Peil 9", waarbij Meneer van Zanten zich in goed gezelschap van onder meer De Dijk, Marco Borsato en Bløf bevindt. Muziekcritici noemen, naar aanleiding van dit verzamelalbum, Meneer van Zanten een "belofte voor de toekomst".. Sinds die tijd is het niet bepaald stiller geworden rondom Meneer van Zanten. De single "Danielle" is nog steeds met enige regelmaat te horen op de radio, zowel regionaal als landelijk en de verzoeken om de festivalpodia in den lande te bestijgen hebben er toe geleid dat Meneer van Zanten inmiddels in alle delen van het land heeft gespeeld.

De band heeft oa al twee jaar achtereen op Oerol gespeeld, op "Van Eigen Bodem" gestaan, (met 23.000 bezoekers het grootste Nederlandstalige Rockfestival van Nederland), meerdere malen live optredens verzorgd op Radio 2- en Radio-3FM, en onlangs heeft Meneer van Zanten twee weken gespeeld op het Tulip Festival in Canada. Afgelopen Sinterklaas heeft Meneer van Zanten een Sinterklaas videoclip gelanceerd welke meer dan 500.000 keer bekeken is via internet en in het gehele land te zien was op televisie.De videoclip van de laatste single "Vallen en opstaan" heeft 12 weken in de rotatie gezeten van TMF nederland. Al deze wapenfeiten en meer hebben er voor gezorgd dat Meneer van Zanten bij het Nationaal Pop Instituut (NPI) is opgenomen in de "De Encyclopedie van de Nederlandse Popmuziek" Ondertussen werkt Meneer van Zanten stevig door aan nieuwe nummers en wordt de zesde single “Laat me” bij de Hilversumse DJ’s onder de aandacht gebracht. Naast een perfecte debuut-cd, gemastered in de Wisseloord Studio's en geproduceerd door George Konings (ex-Goede Doel, ex-Kadanz), staat Meneer van Zanten bekend om een spetterende live-show, waarbij het publiek nadrukkelijk wordt betrokken. Een optreden van Meneer van Zanten is altijd één bonk energie en feest. Nu al legendarisch is het nummer "Ik zweet", welk nummer iedere keer een andere couplet-tekst heeft, aangepast aan de omstandigheden en het evenement, maar twee vaste ingrediënten kent: een dolenthousiast meegillend publiek en een tempostijging die grenst aan het onmogelijke.

Verder uiteraard liedjes over drank, liefde, Weltschmertz , de verhouding tussen onderknuppels en hun bazen, het studentenleven en alle andere zaken waarin (met name) 18-plussers zeer geïnteresseerd zijn. Daarnaast is Meneer van Zanten ook in staat ingetogen zijn repertoire te brengen, in een semi-akoestische setting. Deze setting is zeer geschikt voor onder andere theateroptredens en optredens die in een wat intiemere sfeer plaats vinden. Meneer van Zanten vof p/a Nobelstraat 2b 7316 GM Apeldoorn 06-50654266 (Jos Berenschot) Jos Berenschot - Zang René van de Zande - Gitaar Guido Sturre - Gitaar Hans Stokkermans - Bas Peter Stegeman - Drums Meneer van Zanten, biografie Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..

Top Albums

show me more

showing 4 out of 14 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found