Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Meissi - JPop.com
Artist info
Meissi

Meissi

Meissi


"Nuori Meissi aka ex-Midaz syntyi Riihimäellä '84 kirkkaana talvi-iltana perheen ensimmäiseksi muttei viimeiseksi pojaksi. Kahdeksan opettavaisen lähiövuoden jälkeen muutto naapuripitäjään Tervakoskelle oli edessä pakottavista syistä. Yläasteen alkupuolella alkoi lätkäjengin pukuhuoneessa soida perinteisen amistechnon, Klamydian ja Yö:n lisäksi hiphop musiikki kuten Beastie Boys, Wu-Tang Clan, Cypress Hill ja monia muita. Tätä kautta tutustuminen räppimeininkeihin alkoi kiinnostaa enemmän. Read more on Last.fm
"Nuori Meissi aka ex-Midaz syntyi Riihimäellä '84 kirkkaana talvi-iltana perheen ensimmäiseksi muttei viimeiseksi pojaksi. Kahdeksan opettavaisen lähiövuoden jälkeen muutto naapuripitäjään Tervakoskelle oli edessä pakottavista syistä. Yläasteen alkupuolella alkoi lätkäjengin pukuhuoneessa soida perinteisen amistechnon, Klamydian ja Yö:n lisäksi hiphop musiikki kuten Beastie Boys, Wu-Tang Clan, Cypress Hill ja monia muita. Tätä kautta tutustuminen räppimeininkeihin alkoi kiinnostaa enemmän.

Vuosi taisi olla 96 tai 97. Innostuminen ei ottanut taantuakseen vaan kasvoi entisestään. Levyjä oli saatava käsiin aina kun vain rahaa sai hankittua jollain hanttihommilla. Entisen raskaammaan musiikin valtapaikka Nuoren pojan levyhyllyssä ja mielessä alkoi pikkuhiljaa väistyä.

Onneksi ei koskaan lopullisesti. Suomenkielisen hiphopin esiinmarssi sai aikaan myös kiinnostuksen omien biisien tekoon. Aikasemmat englanninkieliset kyhäykset saivat väistyä kotimaisenkielen tieltä. Ensimmäisiä biisejä olikin jo valmiina vuonna 2000 ja siitä eteenpäin suht tiuhaan tahtiin. Niiden tasosta ei sitten kannatakkaan puhua enempää.

2002 sain valmiiksi ensimmäisen "kokopitkän" jota ei onneksi voi kukaan koskaan kuulla missään enää. Mutta ensimmäinen julkasu oli hieno asia silloin, vaikka ei sitä levitettykkään kun parhaille kavereille ainoastaan. Olin pari vuotta aiemmin myös tavannut silloisen emännän kautta kaverukset Ray:n ja Jouns:in ja kuullut että hekin olivat räppäileet jotain. Pikkuhiljaa aloimme tulla juttuun ja ajattelimme että yhdessä saataisiin enemmän aikaan.

Tämän yhteistyön tulos on Veljenpojat. Lukion jälkeen muutin sitten Lahteen ja aloin tutustua paikallisiin hiphoppiireihin. Aikasemmin pipefestissä luotu pohja antoi pehmeän laskun kovamaineiseen suomen chicagoon. Sain kavereita ja sitä kautta oppia ja myös uusia, oikeita biittejä. Loppujenlopuksi 2005 kesällä sain valmiiksi ensimmäisen soololevyn "Runokirja" jota kehtasi myös kaupata muille.

Nyt kesällä 2006 on tarkoitus saada ulos ensimmäinen yhteinen Veljenpojat levy nimeltä "Yllätysmenestyjät" ja lisäksi pitää yllä kovatasoisen liveshown mainetta. Myöhemmin sitten saattaa olla kolmannen soolon aika." Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found