Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Mega Mindy - JPop.com
Artist info
Mega Mindy

Mega Mindy

Mega Mindy


Mieke (Free Souffriau) staat centraal in het programma. Ze werkt op het politiekantoor in haar dorp, samen met Toby (Louis Talpe) en commisaris Migrain. Mieke is een verlegen meisje, en durft niet haar mening te verkondigen. Vooral commisaris Migrain (Sjarel Branckaerts) misbruikt dit en laat haar allerhande karweitjes doen. Mieke is stiekem ook verliefd op Toby, maar durft dat natuurlijk niet te zeggen. Mieke woont in het huis van opa en oma Fonkel (Nicky Langley), boven het snoepwinkeltje. Read more on Last.fm
Mieke (Free Souffriau) staat centraal in het programma. Ze werkt op het politiekantoor in haar dorp, samen met Toby (Louis Talpe) en commisaris Migrain. Mieke is een verlegen meisje, en durft niet haar mening te verkondigen. Vooral commisaris Migrain (Sjarel Branckaerts) misbruikt dit en laat haar allerhande karweitjes doen.

Mieke is stiekem ook verliefd op Toby, maar durft dat natuurlijk niet te zeggen. Mieke woont in het huis van opa en oma Fonkel (Nicky Langley), boven het snoepwinkeltje. Opa Fonkel (Fred van Kuyk) is uitvinder, maar buiten Mieke en oma Fonkel weet niemand dit. De grootste uitvinding van opa is de capsule waarin Mieke verandert in haar alter ego: Mega Mindy. Wanneer er een overval of andere misdaad aan de hand is, verandert Mieke in Mega Mindy. Ze gebruikt al haar superkrachten om een einde te brengen aan het onrecht.

Soms gebruikt ze ook één van de andere uitvindingen van opa Fonkel. Helaas blijft ze niet lang Mega Mindy, want na een tijdje verandert ze opnieuw in Mieke. Zie ook: Mieke bezoekt het Red Light District The official websites: Character: http://www.megamindy.be Video clips: http://www.studio100tv.be/videoclips/mega-mindy Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found