Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Marjolein - JPop.com
Artist info
Marjolein

Marjolein

Marjolein


'Marjolein Lecluyze' werd geboren op 6 mei 1989 in Roeselare, waar ze tot nu toe nog steeds woont. Op haar 17de werd 'Marjolein' ontdekt door evenementenbureau 'Niels William'. Tot nu toe heeft 'Marjolein' 3 singles, genaamd 'Luister naar m'n hart', 'kamer' en 'he lekker beest'. Sinds juli 2008 zingt Marjolein als groene Lucky bij de meidengroep Popz. www.marjolein.tv www.popzsite.be Na een opleiding aan de Pop Academy in Waimes en enkele talentenjachten begon Marjolein aan haar carrière op 16-jarige leeftijd. Read more on Last.fm
'Marjolein Lecluyze' werd geboren op 6 mei 1989 in Roeselare, waar ze tot nu toe nog steeds woont. Op haar 17de werd 'Marjolein' ontdekt door evenementenbureau 'Niels William'. Tot nu toe heeft 'Marjolein' 3 singles, genaamd 'Luister naar m'n hart', 'kamer' en 'he lekker beest'. Sinds juli 2008 zingt Marjolein als groene Lucky bij de meidengroep Popz. www.marjolein.tv www.popzsite.be Na een opleiding aan de Pop Academy in Waimes en enkele talentenjachten begon Marjolein aan haar carrière op 16-jarige leeftijd. Via componist Ignace Baert ontmoette ze Niels William, die eerder ook al K3 had gelanceerd. William gaf haar de kans om samen te werken met haar idool Regi Penxten. Hij producete haar eerste single "Luister naar m'n hart" (april 2006), meteen een Ultratophit die haar ook in "Tien om te Zien" en frequent in de Kids Top 20 bracht. Op het einde van 2006 kwam de tweede single, "Kamer".

Dit nummer stond, ook dankzij de prachtige clip, wekenlang op 1 in de Kids Top 20. In de zomer van 2007 bracht Marjolein een cover uit van Isabelle A's "Hé lekker beest". Ze deed die zomer ook presentatie-ervaring op naast Luc Appermont op het Zomeraperitief van de Nationale Loterij. Ook in 2008 was ze van de partij op Zomeraperitief, als de groene Lucky bij de meidengroep Popz. De groep scoorde een bescheiden hitje, "Ding Dong", in de Vlaamse Top 10. Tijdens de zomer van 2009 stond Marjolein weer solo als presentatrice en zangeres op het podium van Zomeraperitief. Ze zong er telkens het duet "Ik leef alleen nog maar voor jou" met Paul Severs.

Ondertussen leende ze ook haar stem als backing vocal bij o.a. Sander Deroo. Na het muzikaal sabbatjaar 2010 koos Marjolein in 2011 een andere weg. Met het project No Ladette bracht ze tijdens de zomer op diverse podia Engelstalige dance. De single "Set Me Free" loste echter de verwachtingen niet in. In het voorjaar van 2012 koos Marjolein opnieuw voor het Nederlands en met producer David Vervoort voor het schlagerpopgenre.

Dit resulteerde in het mooie "Zonder woorden", in het najaar gevolgd door een eigenzinnige cover van "Que sera sera". Marjoleins muzikale veelzijdigheid blijkt ook uit de duetten die ze in 2013 opnam. Zo was er het vrolijke, olijke "Bella Italtia" met de Pitaboys, maar ook het romantische "Mijn liefste" met Manuel Palomo (uit "Idool 2011). Met de single "In mijn armen" stond Marjolein opnieuw vijf weken in de Vlaamse Ultratop. Het nummer stond ook hoog genoteerd in diverse Vlaamse en Nederlandse hitlijsten. Marjolein Lecluyze, zoals ze voluit heet, zag het levenslicht op 6 mei 1989 in Roeselare. Ze is Master in de Meertalige Communicatie, volgde de Specifieke LerarenOpleiding in Kortrijk en geeft Frans en Spaans. Read more on Last.fm.

User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found