Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Undefined variable: cookie_headers [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/external/magpierss-0.72/extlib/Snoopy.class.inc Line 438 ]
Manus Nigra - JPop.com
Artist info
Manus Nigra

Manus Nigra

Manus Nigra


Manus Nigra er et dystert ærligt lyrisk univers og et fængende mix af hiphop, triphop og neo-soul. Et musikkoncept, hvor tekstuniverset er seriøst og dystert og går mod tidens egocentriske tendenser, der udmunder i albummet ”Blind vej” på vinyl og download d. 20. april 2015. Manus Nigra består af rapperen Ham Den Lange, sangerinden Fönix og DJ/produceren Swab. Efter flere kampe i studiet er de kommet frem til resultatet, der er Manus Nigra. Read more on Last.fm
Manus Nigra er et dystert ærligt lyrisk univers og et fængende mix af hiphop, triphop og neo-soul. Et musikkoncept, hvor tekstuniverset er seriøst og dystert og går mod tidens egocentriske tendenser, der udmunder i albummet ”Blind vej” på vinyl og download d. 20. april 2015. Manus Nigra består af rapperen Ham Den Lange, sangerinden Fönix og DJ/produceren Swab.

Efter flere kampe i studiet er de kommet frem til resultatet, der er Manus Nigra. Personlige - til tider politiske - tekster med stemningsfuld -ofte dyster - musik og med sangerinden i en større rolle end blot en der synger omkvæd og c-stykker, som man normalt ellers ser hos mange rapgrupper. Indtil videre er der kommet fire singler. ”Bag Dig”, ”Den Anden Vej” feat. Marki Snøre ,”Fantastisk Svært” og ”Slut”, der alle har hvert sit udtryk, både visuelt i form af deres musikvideoer, men også i form af tekst, lyd og stil.

Derudover har Manus Nigra medvirket på kompliationen ”Ordet På Gaden” med nummeret ”Ingenting Her”. Musikvideoen til ”Bag Dig” blev bl.a. også udtaget til ”CPH Pix”. Udtrykket er 100 % gennemtænkt, både i indspillet version og live, hvor de er akkompagneret af en bassist og en trommeslager for at holde det relativt minimalistisk og nå den gyldne middelvej mellem backtrack og livelyd, der ofte kan findes i triphoppens verden. En fængslende oplevelse både på plade og på scenen og en lyd der ikke er hørt får på dansk! Ham Den Lange har rappet i snart femten år, været deltager og i finalen i MC's Fight Night flere gange og spillet flere gange på Grøn Koncert og diverse festivaler samt turneret med TV2.

Han har vundet Karrierekanonen med Haven Morgan, vundet Urbans talentpris og Underground Music Award og udgivet flere album. Fönix er en sangerinde med klassisk baggrund fra bl.a konservatoriet i Aarhus. Hun har tidligere haft udgivet albummet ”LEA” og været med i bl.a. All-Stars, hvor hun sang i Johnsons kor. Swab udgav sin første solo-plade i 2003 og har siden da udgivet albums med bl.a.

Bumsestilen og produceret for folk som Trepac, Daniel Dumont og Kong Salami og remixet for et hav af kunstnere. I 2013 udgav han sit anmelderroste andet album ”Panorama Playground”, der bl.a. blev gæstet af to af hans amerikanske yndlingsrappere. Han er ligeledes DJ i freestylegruppen Ordets Magt.

Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 9 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
Previous Next
Unrelated Related
  • 14798229653_3705c28c5a
  • 14564190170_95a7560928
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found