Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Undefined variable: cookie_headers [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/external/magpierss-0.72/extlib/Snoopy.class.inc Line 438 ]
M.O.R.T. - JPop.com
Artist info
M.O.R.T.

M.O.R.T.

M.O.R.T.


M.O.R.T. je beskompromisni autorski psihodelični punk-blues band iz Sinja, širokih pogleda, žestokog zvuka i živih nastupa. John, Zvrk i Kikos, kreativna snaga benda se sastala još krajem ljeta 2003. Prve godine benda su bile vrijeme nastajanja najvećeg dijela materijala. Prvi nastup smo imali za novu godinu 2005. i već je tada bend pokazao energiju koja će ga krasiti na svim budućim nastupima. Sljedećih godina nastupamo više puta u Sinju, Imotskom i Zagrebu. Read more on Last.fm
M.O.R.T. je beskompromisni autorski psihodelični punk-blues band iz Sinja, širokih pogleda, žestokog zvuka i živih nastupa. John, Zvrk i Kikos, kreativna snaga benda se sastala još krajem ljeta 2003. Prve godine benda su bile vrijeme nastajanja najvećeg dijela materijala.

Prvi nastup smo imali za novu godinu 2005. i već je tada bend pokazao energiju koja će ga krasiti na svim budućim nastupima. Sljedećih godina nastupamo više puta u Sinju, Imotskom i Zagrebu. 2007.

godine snimamo i promotivni materijal. U ljeto 2009. počinjemo s ozbiljnijim radom, bend ponovno ulazi u stvaralačku fazu koja još uvijek traje. Od tada do danas imamo desetak nastupa po Dalmaciji, a posebno se ističe SARS 2010 festival u Sinju, gdje smo predgrupa Dubiozi kolektiv te polufinale HGF-a, Open Air i Brucošijada Filozofskog fakulteta 2011.

U međuvremenu snimamo još nekoliko demo uradaka koji su pomno odabrani među mnoštvom autorskog materijala. 2012. nastavljamo s čestim nastupima, ulazimo u finala SRF-a i HR demo kluba, te snimamo prvi kompletni demo album 'Vrhunsko dno'. U ljeto 2013.

osvajamo Jelen demofest u Banjoj Luci, najjači festival za demo bendove u regiji i planiramo snimanje i izdavanje službenog albuma s novim skladbama. Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found