Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Lev - JPop.com
Artist info
Lev

Lev

Lev


LEV is (also) a Dutch worshipband. They make pop-rock music, similar to Chris Tomlin, Matt Redman and Hillsong. Their first album, called Words are not enough, was released in May 2010. Of their site: 'Aanbidding vanuit het hart. Daar gaat het om in de muziek van LEV, dat het Hebreeuwse woord is voor “hart”. Onze zelfgeschreven nummers gaan over God en de mens: over Gods schepping en Zijn genade, over onze liefde en dankbaarheid, maar ook over onze frustraties, onze pijn en moeite en onze verlangens. Read more on Last.fm
LEV is (also) a Dutch worshipband. They make pop-rock music, similar to Chris Tomlin, Matt Redman and Hillsong. Their first album, called Words are not enough, was released in May 2010. Of their site: 'Aanbidding vanuit het hart. Daar gaat het om in de muziek van LEV, dat het Hebreeuwse woord is voor “hart”.

Onze zelfgeschreven nummers gaan over God en de mens: over Gods schepping en Zijn genade, over onze liefde en dankbaarheid, maar ook over onze frustraties, onze pijn en moeite en onze verlangens. Woorden zijn niet voldoende om onszelf uit te drukken naar God toe. God verlangt ons hart! LEV - een doorstart van de band Newsong - bestaat uit vier vrienden die al jarenlang muziek maken en de aanbidding leiden in kerken en op conferenties. We hebben met de band de afgelopen jaren al heel wat kilometers gemaakt in Nederland (letterlijk en figuurlijk), o.

a. bij New Wine Zomerconferenties, Youth For Christ, en de EO. Daarnaast worden we regelmatig uitgenodigd door verschillende (jeugd)kerken. In 2009 waren we als Newsong één van de drie finalisten van de XNoizz BandBattle 2009.

Deze bandwedstrijd voor beginnende christelijke acts in Nederland werd door ons afgesloten met een spetterend optreden op de EO Jongerendag voor honderden jongeren. We treden vaak op met een volledige band, maar doen ook optredens in een kleinere, akoestische bezetting.' Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found