Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Labryenco - JPop.com
Artist info
Labryenco

Labryenco

Labryenco


Uit de pers: "Alain Labrie en co vormen het topje van de Nederlandse flamenco, en de diverse leden zijn bekend van ondermeer Les Charmeurs en da Gaia. Een dromerig album, evenals de begeleidende miniatuur verhaaltjes en overpeinzingen in het begeleidende boekje. En een spetterende plaat, want als de ratelende ritmes eenmaal loskomen en er wat schore kelen opengaan, vliegen de vonken er vanaf." (Fret, oktober 2003) "Dit gezelschap is geen onbekende in Nederland muziek land. Read more on Last.fm
Uit de pers: "Alain Labrie en co vormen het topje van de Nederlandse flamenco, en de diverse leden zijn bekend van ondermeer Les Charmeurs en da Gaia. Een dromerig album, evenals de begeleidende miniatuur verhaaltjes en overpeinzingen in het begeleidende boekje. En een spetterende plaat, want als de ratelende ritmes eenmaal loskomen en er wat schore kelen opengaan, vliegen de vonken er vanaf." (Fret, oktober 2003) "Dit gezelschap is geen onbekende in Nederland muziek land. Hun composities zijn adembenemd mooi.

Alain laat horen dat hij een van de beste flamenco gitaristen van Nederland is. De cd staat vol met composities van hoog niveau. Als aficionado kon ik het niet laten om ook deze act live te gaan bekijken. Kort geleden waren ze te zien in Lokaal vredebreuk en het Syndikaat, beide in Den Haag.

Labryenco werd hierbij uitgebreid met de uit Spanje afkomstige Carlos Denia als vocalist, die letterlijk zijn zang met veel passie diep uit zijn longen schreeuwde. Ik vraag mij af of Den Haag niet de hoofdstad van de "made in Holland" flamenco is?" (Speaker, 2003) "Als je van flamenco muziek houdt en helemaal bent weggedroomd bij de cd’s van Eric Vaarzon Morel en Estrella Morente, dan moet je zeker ook eens gaan luisteren naar deze plaat van de groep Labryenco. Terwijl de late herfstzon je woonkamer in een gouden gloed zet, brengt deze muziek je meteen in de juiste sfeer. Calle ventana is een schitterende plaat." (Plato Mania, augustus 2003) "Deze cd is begonnen als een soloproject totdat Labrie meer instrumenten wilde en een band formeerde.

Op “Calle Ventana” gaat hij weer helemaal terug naar zijn roots. Labrie laat zijn kunnen horen in lang uitgesponnen solostukken, waar alle flamenco clichés in terug komen. Hier en daar aangevuld met percussie en zang laat Labrie horen dat tot in de roots te beheersen. Het is allemaal vrij traditioneel, maar als je goede flamenco wil horen is dit werk een aanrader." (MusicMaker, oktober 2003) Read more on Last.fm.

User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 8 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found