Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Krčma kod Đure seljaka - JPop.com
Artist info
Krčma kod Đure seljaka

Krčma kod Đure seljaka

Krčma kod Đure seljaka


KRČMA KOD ĐURE SELJAKA (1982. - 1985.) KKDjS je jedan od prvih kninskih bendova koji je radio vlastite stvari i prvi bend koji je probio okvire lokalne scene. Bili su izuzetno kvalitetan i progresivan bend, kninski odgovor na Novi val. Slušani u Zagrebu i Splitu gdje su u to vrijeme uživali "kultni" status. Izašla recenzija demo snimka u "Poletu" i interview na Radio Splitu. Interesantno, tada je recenzija KKDJS bila puno bolje ocjenjena od recenzije Plavog orkestra. Read more on Last.fm
KRČMA KOD ĐURE SELJAKA (1982. - 1985.) KKDjS je jedan od prvih kninskih bendova koji je radio vlastite stvari i prvi bend koji je probio okvire lokalne scene. Bili su izuzetno kvalitetan i progresivan bend, kninski odgovor na Novi val. Slušani u Zagrebu i Splitu gdje su u to vrijeme uživali "kultni" status.

Izašla recenzija demo snimka u "Poletu" i interview na Radio Splitu. Interesantno, tada je recenzija KKDJS bila puno bolje ocjenjena od recenzije Plavog orkestra. KKDjS su postojali od 1982- 1985. godine. Kasnije je Truba svirao u splitskim Djavolima.

Sto kaze frontmen Gogi, pravi ljudi, u pravo vrijeme, ali na pogresnom mjestu. Interesantno, u KKDjS je u pocetku svirao i Lenko. Postava: Goran Knezevic, glas i gitara/Aco Bjedov Cimbre- bas/Igor Kmetic "Truba"- saksofon/Nikita Opacic- bubnjevi Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums
showing 2 out of 2 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found