Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Koridor - JPop.com
Artist info
Koridor

Koridor

Koridor


1. Koridor (Коридор) je lokalni rock bend nastao u Priboju (SERBIA) sredinom 2006. godine pod imenom "Kombinovani Sastav'' , sa ciljem da osvezi vec davno umrlu rock scenu u Priboju. Pocetkom 2007. godine bend menja ime u "KORIDOR". Nastupi benda bili su u lokalu "ETHNO PUB'' u Priboju, i na mini gitarijadi takodje odrzanoj u ETHNO PUB-u koju su organizovali u saradnji sa lokalnim bendovima ''AUTOPSIJA'' i ''im'BA''. Uglavnom su svirali strane i domace rock obrade. Read more on Last.fm
1. Koridor (Коридор) je lokalni rock bend nastao u Priboju (SERBIA) sredinom 2006. godine pod imenom "Kombinovani Sastav'' , sa ciljem da osvezi vec davno umrlu rock scenu u Priboju. Pocetkom 2007.

godine bend menja ime u "KORIDOR". Nastupi benda bili su u lokalu "ETHNO PUB'' u Priboju, i na mini gitarijadi takodje odrzanoj u ETHNO PUB-u koju su organizovali u saradnji sa lokalnim bendovima ''AUTOPSIJA'' i ''im'BA''. Uglavnom su svirali strane i domace rock obrade. Bend je uradio samo jednu autorsku acoustic stvar "LUDILO'' koju nikad nisu javno odsvirali. Bend se raspao krajem 2008.

godine. _________________________________________________________________ Posle pauze od godinu dana,krajem avgusta 2009., bend se ponovo povratio na pribojsku scenu, ovaj put sa gitaristom Bajrom Slatinom, iz benda IMBA u kom paralelno svira sa basistom Stefanom Nikolicem. Ovog puta bend se vise orijentisao na klubsku varijantu svirke, bez klavijature, sto ne znaci da se nece pojaviti na nekom lokalnom festivalu sa dobrim obradama.... Clanovi: Nikola Pejatovic-Gitara Stefan Nikolic-BASS\Vokal Kristina Komarica-Klavijatura\Vokal Mladen Bjelic-Bubnjevi Bivsi clanovi, saradnici, prijatelji: Nikola Gazdic-Vokal Ljubisa Vasiljevic-Vokal Borko Radovic Kemish-Gitara Bajro Slatina(IMBA) - Gitara Goma i Tica _ Poligraf Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..

Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found