Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Undefined variable: cookie_headers [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/external/magpierss-0.72/extlib/Snoopy.class.inc Line 438 ]
Kacar - JPop.com
Artist info
Kacar

Kacar

Kacar


Александар Кацарски - КАЦАР,роден во Скопје-Ново Лисиче.Стапувајќи во контакт со хип хоп музиката уште во раните години започнува со обиди за снимање во 1999 год...Но првите снимки со својата група ОСТАР ЗВУК ги снима кај Скеет, а со тоа во 2000 год. се поврзува Read more on Last.fm
Александар Кацарски - КАЦАР,роден во Скопје-Ново Лисиче.Стапувајќи во контакт со хип хоп музиката уште во раните години започнува со обиди за снимање во 1999 год...Но првите снимки со својата група ОСТАР ЗВУК ги снима кај Скеет, а со тоа во 2000 год. се поврзува со Единствена Опција и снимаат неколку заеднички песни. Подоцна Остар Звук ги има и своите први настапи ... По спонтаното разидување на Остар Звук,Кацар продолжува со снимање на своите соло демо снимки во својата соба... Тоа трае се до формирањето на Г-Мадда Функ Студио кога воедно станува и член на студиото.Таму снима многу соло песни но и песни со артистите од студиото. Зад продукцијата на песните најчесто се крие името на Драган Иванов,но работи и со свои и со продукции од артистите во студиото ТОКСИКОЛОГИЈА. Со влегувањето во студиото ТОКСИКОЛОГИЈА започнува со пласирање на својата музика на едно повисоко ниво и е верен активист на својата екипа.

Зад себе има неколку видео клипа,многу песни,многу настапи,концертчиња,концерти,настани,собиранки и мноооогу пријатели:) "РИМУВАН СТИХ" е спотот и песната со која го означи почетокот на револуцијата заедно со токсик... ВЕРУВА ВО СЕБЕ ТАКА ШТО НЕМА ПРОБЛЕМ СО НИКОЈ!!!!!! Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 8 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found