Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Undefined variable: cookie_headers [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/external/magpierss-0.72/extlib/Snoopy.class.inc Line 438 ]
JerryCo - JPop.com
Artist info
JerryCo

JerryCo

JerryCo


La începutul liceului, visul lui JerryCo de a încerca o carieră pe plan muzical s-a transformat în principalul său scop. Ca pentru orice începător, cum anume ar fi putut să-și realizeze visul nu era foarte clar. În noiembrie 2000, întâmplarea i-l scoate în cale pe Vlad Lucan, cu care decide să formeze trupa Suprem. JerryCo achiziţionează primul instrumental mai profesional și, prin intermediul unor cunoștinţe, găsește un studio unde înregistrează prima piesă alături de noul său coleg. Read more on Last.fm
La începutul liceului, visul lui JerryCo de a încerca o carieră pe plan muzical s-a transformat în principalul său scop. Ca pentru orice începător, cum anume ar fi putut să-și realizeze visul nu era foarte clar. În noiembrie 2000, întâmplarea i-l scoate în cale pe Vlad Lucan, cu care decide să formeze trupa Suprem. JerryCo achiziţionează primul instrumental mai profesional și, prin intermediul unor cunoștinţe, găsește un studio unde înregistrează prima piesă alături de noul său coleg. În această formulă, cei doi susţin o apariţie live în Atomic, un mic club din București și reușesc să înregistreze încă două piese semnate Suprem într-un interval de trei luni. JerryCo şi Vlad Lucan în formula Agresiv | Noiembrie, 2001 | Vulcan (Petroşani) Urmează o perioadă în care, după o schimbare de nume, Suprem devin Agresiv și susţin o serie de concerte în cluburi din București și în alte orașe din ţară.

De asemenea, ei reușesc să autofinanţeze înregistrarea a două albume și, pe parcursul procesului de lucru la aceste albume, cei doi își împart sarcinile în cadrul trupei, JerryCo ocupându-se de majoritatea textelor, iar Vlad de instrumentale. Anul 2003 înseamnă pentru JerryCo și trecerea de la statutul de liceean la cel de student, când se înscrie la Facultatea de Studii ale Integrării Economice Europene din JerryCo şi Vlad Lucan în formula Agresiv | Martie, 2003 | Bucureşti | Club A cadrul Universităţii Româno-Americane, dar și momentul în care cei doi membri ai trupei Agresiv decid să își încerce șansele ca artiști solo. În următoarele luni, JerryCo înregistrează șapte piese solo, patru dintre ele compuse integral de el, iar celelalte trei pe instrumentalele lui Mihai Mitză Ghidarcea. Vlad se asociază cu Mitză și, cu acordul lui JerryCo, păstrează titulatura Agresiv. Ca artist solo, JerryCo decide să continue colaborarea cu Vlad și Mitză pe partea de producţie muzicală și, după ce unul din remixurile realizate de Agresiv unei piese solo a lui JerryCo ajunge să fie ascultat de Tataee, cei trei primesc o invitaţie din partea acestuia de a îi face o vizită în studioul în care lucra. JerryCo realizează că aceasta poate fi șansa pe care o aștepta.

Pe parcursul anului 2004, încercând să îl convingă pe Tataee că merită să lucreze împreună, înregistrează 16 piese noi. La un an după audiţia primei piese, Tataee îl cheamă din nou la studio. De data aceasta, JerryCo decide să pună la bătaie piesele înregistrate în ultimul an și toate ideile sale pentru piese noi. Tataee rămâne surprins de hotărârea, determinarea și evoluţia lui și îi propune un contract cu propria casă de producţie. JerryCo şi Tataee în studio | Noiembrie, 2008 | Bucureşti | ISV În mai 2005, cu Tataee ca producător, JerryCo începe lucrul la primul album din cariera sa solo, “Orice E Posibil”.

Se aleg cele mai bune instrumentale, cele mai bune idei de piese și versuri și începe astfel munca în studio, înregistrarea vocilor, mixajul și, în final, masterizarea albumului… Pe 7 aprilie 2010, a fost lansat primul album JerryCo. “Orice E Posibil” e o poveste reală, povestea lui, ca cea a multor tineri de aceeași vârstă cu el. Dintr-o combinaţie de optimism, dorinţă, încăpăţânare și nebunie, imposibilul a devenit posibil. Iar titlul albumului de debut al rapper-ului JerryCo s-a ales parcă de la sine. Odată cu “Orice E Posibil”, JerryCo a realizat și o premieră în România, fiind primul album pus la dispoziţia publicului gratuit pe site-ul artistului.

Acest lucru a fost posibil datorită suportului unui partener general al proiectului care a acoperit o parte din cheltuielile de producţie. În primul an de la lansare, albumul a fost descărcat de peste 60.000 de ori pe Site-ul Oficial JerryCo. JerryCo a lansat două single-uri oficiale ale albumului, ambele beneficiind de videoclipuri. Primul a fost filmat la piesa “Stai! (Ești În Pericol) feat. Tataee & Simona “, iar cel de-al doilea la “Un Milion De Zâmbete (feat.

ViLLy)”. Videoclipurile oficiale, albumul și alte clipuri inedite create special pentru fani au fost postate pe Canalul Oficial de Youtube JerryCo. În toamna lui 2011, suma tuturor clipurilor a depăsit 7.000.000 de vizulizări. În prezent, JerryCo este în plină sesiune de înregistrări la cel de-al doilea său album de studio, pe care îl va lansa până la jumătatea anului 2012. Bucuresti, Romania 2000 http://www.jerryco.ro Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found