Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
It's the Music Applejuice - JPop.com
Artist info
It's the Music Applejuice

It's the Music Applejuice

It's the Music Applejuice


It's the Music Applejuice is een indierock powertrio uit Den Haag met sterke riffs en stevige zanglijnen, zoals je die ook hoort bij bands als Therapy?, Queens of the Stone Age en Audioslave. De drie leden Jeroen Zwaan (zang/gitaar), Betteko Seltzer (bas/zang) en Sander van der Gaag (drums/zang) weten hun ruimte binnen de band goed te vullen, zonder daarbij hun medebandleden te overstemmen. Dit lijdt tot een strak, dynamisch geluid wat zowel op plaat terug te horen is als bij de liveshows. Read more on Last.fm
It's the Music Applejuice is een indierock powertrio uit Den Haag met sterke riffs en stevige zanglijnen, zoals je die ook hoort bij bands als Therapy?, Queens of the Stone Age en Audioslave. De drie leden Jeroen Zwaan (zang/gitaar), Betteko Seltzer (bas/zang) en Sander van der Gaag (drums/zang) weten hun ruimte binnen de band goed te vullen, zonder daarbij hun medebandleden te overstemmen. Dit lijdt tot een strak, dynamisch geluid wat zowel op plaat terug te horen is als bij de liveshows. It's the Music Applejuice werd al na de eerste repetitie gevraagd voor een optreden.

In plaats van gelijk de agenda's te trekken, koos de band ervoor wat langer in de oefenruimte te blijven om op elkaar ingespeeld te raken en aan repertoire te werken. Met elf nummers voor een album op zak en een studio geboekt, gaat It's the Music Applejuice voor het eerst de planken op in maart 2012, als de band tijdens de Dutchscene Tour in het voorprogramma staat van I'll Pick You Up en The Earphone Heads. Al bij het tweede optreden is It's the Music Applejuice zelf headliner. In juni 2012 is de single Substance & Supplies in iTunes verschenen, als opwarmer voor het in september verwachte album Eight Days Without Rain. Deze is al door een aantal radiostations opgepikt en met enige regelmaat op de radio te horen.

Intussen is It's the Music Applejuice al begonnen met schrijven van materiaal voor een tweede album. Resultaat hiervan zal tijdens de najaarstour al live te horen zijn. It's the Music Applejuice bestaat uit: Jeroen Zwaan (zang/gitaar) Betteko Seltzer (bas/zang) Sander van der Gaag (drums/zang) Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..

Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found