Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Iskaz - JPop.com
Artist info
Iskaz

Iskaz

Iskaz


Kroz svoje socijalno i psihološki angažovane tekstove, Iskaz deli svoje mišljenje i stavove pre svega putem 4 studijska albuma: Natio (2006), Teorija Haosa (2008), zatim Eros (2011) i Tanatos (2014) koji tematski čine celinu Kritična Masa. Muzika koja je u simbiozi sa tekstovima je pre svega energična i konkretna, ali pozitivna i sa puno emocija. Fuzija je najpre hip hopa, zatim funka, hard corea i sličnih pravaca i kao takva najbolje pojačava tekstove kroz koje se prožima bunt Read more on Last.fm
Kroz svoje socijalno i psihološki angažovane tekstove, Iskaz deli svoje mišljenje i stavove pre svega putem 4 studijska albuma: Natio (2006), Teorija Haosa (2008), zatim Eros (2011) i Tanatos (2014) koji tematski čine celinu Kritična Masa. Muzika koja je u simbiozi sa tekstovima je pre svega energična i konkretna, ali pozitivna i sa puno emocija. Fuzija je najpre hip hopa, zatim funka, hard corea i sličnih pravaca i kao takva najbolje pojačava tekstove kroz koje se prožima bunt, poziv na buđenje, stavovi čoveka kao jedinke kao i pitanje postojanja čoveka. Pored pomenutih albuma trudimo se da svoj rad prezentujemo kroz direktnu komunikaciju sa ljudima koji se mogu poistovetiti sa našim radom, a to su koncerti. Upravo kroz ovaj vid komunikacije se naša priča najbolje širi. Od 2006.

putem zajedničkih pesama i koncerata smo sarađivali sa mnogim izvođačima sličnih ideja od kojih izdvajamo Marčela i Filtere(nase velike prijatelje), Baneta Sunshine, Elemental, Kojota Eyesburn, Struku, Skaj Viklera, Timbeta, Bvanu, Mikrija, Kandziju, Ajs Nigrutina, Bobana Ritam Nereda, Riot 87 i Suida. Ta saradnja i širenje sličnih ideja i stavova u nekim slučajevima dobija viši smisao, te je u tom duhu napravljen spoj "Marčelo-Filteri-Iskaz" kao svojevrstan muzički hibrid, dok je Zoran-Kiza-Iskaz vokal i u bendu Sunshine i MC u bendu Riot87 Ko zeli da ima disk, neka posalje mail na iskazz@gmail.com. CD saljemo postom, placanje je pouzecem, a cena je 300 din. + PTT. sva 4 albuma besplatna za download: Natio 2006.

- http://www.sendspace.com/file/f8k7cg Teorija Haosa 2008. - http://www.sendspace.com/file/prifvb Kriticna Masa, Eros i Tanatos - www.iskaz.net Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found