Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Undefined variable: cookie_headers [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/external/magpierss-0.72/extlib/Snoopy.class.inc Line 438 ]
Ice Cream - JPop.com
Artist info
Ice Cream

Ice Cream

Ice Cream


Група Ice Cream е основана на 22 април 1997 година. Малко по късно те правят и първия си официален запис. Песента се казва “ I scream” или казано на български „ Аз крещя”. Малко хора знаят, че именно това е била и първоначалната идея за име на групата, но заради поясненията Read more on Last.fm
Група Ice Cream е основана на 22 април 1997 година. Малко по късно те правят и първия си официален запис. Песента се казва “ I scream” или казано на български „ Аз крещя”. Малко хора знаят, че именно това е била и първоначалната идея за име на групата, но заради поясненията, които всеки път се налага да правят за името, момчетата решават да изберат за име – Ice Cream.

Така, както ги познаваме до ден днешен. От първоначалния състав на групата, все още членове са Вики и Дани. През 1999г., се присъединява Тоди, а две години по-късно и Монти. През 2007 година по време на записите на втория албум на групата, Ели взима участие в голяма част от песните.

Поради тази причина, момчетата и предлагат да стане част от Ice Cream и тя приема. Зад гърба на Ice Cream вече има два издадени албума. Новият е от 2012 г. и носи името „Want some Ice Cream”, а първият е от далечната вече 2002 г. – “Борбата” Първият си сингъл групата издава през далечната 2000 година, който е с участието на певицата Lady B.

Песента се казва „ Борбата” , влиза в първия албум на групата и става песен на месец септември за 2002 година на БГ радио. Малко по-късно печели и второ място във вота за Песен на Годината, от същия конкурс. Други успешни сингли от този албум са „Ще те сваля” ( 2-ро място в Българския рап топ 10), Част 1 ( една от най – въртяните песни в единственото радио за рап музика в България – Мила) др. Сингълът „ Завинаги заедно”, в който гост вокал е Димо от група PIF, достига първо място в класацията за българска музика на БНТ. През 2007 година групата решава да си даде почивка и всеки да развие собствените си планове с уговорката един ден да се съберат и да продължат.

2012 година този миг явно е дошъл. В началото на годината е факт видеото към песента „Мисля си”, записана още през 2005. Режисьор на лентата е Малин Миланов – Монти. Интересното в случая е, че в нея не присъстват самите Ice Cream, а две деца и един гайдар.

За по-малко от ден парчето генерира цели 40 000 гледания в най-големия сайт за видеообмен в България и огромен интерес от страна на феновете! На 21 април 2012г, настъпва момента, когато групата да отпразнува “15 години Ice Cream” с грандиозен концерт в столичен клуб, където представя следващия сингъл и видеото към него, който влиза във втория албум, наречен “ Want some Ice Cream?”. „Влюбени в свободата” е песента, която получава признание в БГ ефира отново за кратко време. Месец по-късно бандата изкарва и хита “Те карам да вибрираш”, който за седмици стига 2 милиона гледания в youtube. Последния, засега сингъл от втория албум на групата носи името „Щом падне мрак” и набира все по – голяма популярност.

Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found