Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Human waste disposal unit - JPop.com
Artist info
Human waste disposal unit

Human waste disposal unit

Human waste disposal unit


Human Waste Disposal Unit on nelihenkinen yhtye vesannolta, pohjois-savosta. Bändin musiikkityyliä voisi kuvailla alternative rockin sekä post- ja groove metallin yhdistelmäksi. Vaikutteita on saatu muun muassa Mastodonin, Deathin, Devin Townsendin ja alice in chainsin suunnalta. Yhtye on perustettu vuonna 2006 ja se on julkaissut historiansa aikana muutamia demoja ja yhden kokopitkän albumin. Tänä aikana keikkoja on kertynyt yli 50 kappaletta. Read more on Last.fm
Human Waste Disposal Unit on nelihenkinen yhtye vesannolta, pohjois-savosta. Bändin musiikkityyliä voisi kuvailla alternative rockin sekä post- ja groove metallin yhdistelmäksi. Vaikutteita on saatu muun muassa Mastodonin, Deathin, Devin Townsendin ja alice in chainsin suunnalta. Yhtye on perustettu vuonna 2006 ja se on julkaissut historiansa aikana muutamia demoja ja yhden kokopitkän albumin.

Tänä aikana keikkoja on kertynyt yli 50 kappaletta. Vuonna 2013 yhtye julkaisee uuden albumin, joka äänitettiin fantom studiolla ylöjärvellä, ja se sisältää kymmenen kappaletta. Viime vuoden lopulla yhtyeen materiaali sai ensi kerran radiosoittoa ja ylex:n toimittaja Juhani Kenttämaa luonnehti yhtyettä seuraavasti: ”Yhtye kuulostaa parhaimmiltaan siltä, kuin Faith No Moren Mike Patton laulaisi juuri Meshuggahin diskografian kuunnelleen Stam1nan riveissä. Soitanto on tiukkaa, ja mielikuvitustakin on uskallettu käyttää.

Ei todellakaan putoa siihen tyypillisempään metallikategoriaan. Elävä todiste siitä, että taidokkaasti soitettu musiikki voi olla myös tarttuvaa.” Erkka närhi - rummut Henri hänninen - laulu&basso Erno närhi - kitara&laulu Matti nuutinen - kitara&huuto Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 15 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found