Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Undefined variable: cookie_headers [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/external/magpierss-0.72/extlib/Snoopy.class.inc Line 438 ]
Help - JPop.com
Artist info
Help

Help

Help


There is more than one artist with this name: 1) Help was a California-based rock trio featuring the talents of former Evergreen Blueshoes drummer Chet McCracken, guitarist/keyboard player Jack Merrill, and bassist Rob Rochan, in 1970 the group scored a contract with Decca Records leading to the release of two albums, 1970's "Help" and 1971's harder rocking "Second Coming". McCracken went on to join The Doobie Brothers. 2) Help is a side project of Edmonton rapper, The Joe. Read more on Last.fm
There is more than one artist with this name: 1) Help was a California-based rock trio featuring the talents of former Evergreen Blueshoes drummer Chet McCracken, guitarist/keyboard player Jack Merrill, and bassist Rob Rochan, in 1970 the group scored a contract with Decca Records leading to the release of two albums, 1970's "Help" and 1971's harder rocking "Second Coming". McCracken went on to join The Doobie Brothers. 2) Help is a side project of Edmonton rapper, The Joe. It is a concept album wherein a dying schizophrenic philosopher comes to grips with his epistemology. The album borrows witch house instrumentals from some of the most talented in the genre.

The combination is dark and pensive. http://helphelphelp.bandcamp.com 3) A Help! együttes 1998 nyarán alakult. A formációt három fiatalember Pap Krisztián (gitár, ének) és Várszegi Ákos (dob, ének) továbbá Antal Joe (ének) alkotják. Krisztián zeneszerzőként, Ákos szövegíróként 1997 óta folyamatosan dolgozik együtt hazai előadókkal, szerzeményeik számos nagylemezen és válogatáslemezen jelentek meg. Joe az első kislemez megjelenése előtt fél évvel került a produkcióba, melyben rapperként és ceremónia mesterként vesz részt.

Arca ismerős lehet, hiszen több reklámfilmben (pl.: Knorr snacky, Pepsi sztárcsináló, Diákhitel) találkozhattunk már vele. Céljuk a jövőben az, hogy zenéjüket nemcsak szerzőként, hanem előadóként is megismertessék a közönséggel. Dalaikat a populáris zenék és a tartalmas szövegvilág teheti minden korosztály számára hitelessé. Három új hang, három új egyéniség! Az első kislemezük és videoklipjük 2000. augusztus 15-én jelent meg "Igazi szerelem" címmel.

A nagylemezük 2000. szeptember 26-án került a boltokba, amely a „Gondolatok” címet viseli. Manager: Szovják Beáta (06-20-9731535, e-mail: daisy2000@freemail.hu), http://www.h-e-l-p.hu/ A managment célja, hogy a formációt a kiadóval szorosan együttműködve népszerűvé és sikeressé tegye. 2001. január végén jelent meg második kislemezük, melyen a „Létezel” című dal található. 2001.

május 22-én jelent meg az albumról a harmadik kislemez, melyen két dal található. Az egyik egy nagysikerű Step dal feldolgozása a „Túl szép”. A másik dal „A part” a nyarat idézi. A zenekar a „Túl szép”. című dalához a csodálatos Adria partján, KRK szigeten forgatott klipet. 2001.

október 8-án jelent meg a zenekar negyedik kislemeze az albumról, a „Változnék” című dallal. A Help együttes már karácsonyra is készült, hiszen a dupla A oldalas kislemezen helyet kapott a „Gyere bújj közel” című albumtrack karácsonyi változata, a „Csendes most az éj”. Stúdióba vonultak a fiúk, hogy elkészítsék második albumukat, melyről az első kislemez Nevess úgy, mint régen címmel a napokban került a boltokba (2002. július). A videoklip a Hortobágyon került leforgatásra, kihasználva e magyar táj szépségét, állatvilágát. A forgatás kulisszatitkairól werk film is készült.

Várhatóan 2002. szeptemberben jelenik meg a zenekar második albuma. A dalok a legszebb érzésről, a szerelemről szólnak. Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..

Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found