Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Undefined variable: cookie_headers [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/external/magpierss-0.72/extlib/Snoopy.class.inc Line 438 ]
Grupul de rezistenta - JPop.com
Artist info
Grupul de rezistenta

Grupul de rezistenta

Grupul de rezistenta


Format in luna iulie a anului 2009, GDR este un produs hip hop autohton inedit. Este un crew format din 4 MC si 2 DJ. Pentru prima data in hip hop-ul romanesc apare notiunea de trupa cu 2 DJ. Cateva detalii despre membrii trupei: K-Gula – fost membru al gruparii Inspektoratu’ GP (alaturi de Sotto Inteso, Connect-R si Brugner), fost component al trupelor L.I.R.I.C. si R.A.C.L.A., actualmente vocal la K’n’Confusion, trupa de fusion cunoscuta in cercurile hip hop si nu numai. Read more on Last.fm
Format in luna iulie a anului 2009, GDR este un produs hip hop autohton inedit. Este un crew format din 4 MC si 2 DJ. Pentru prima data in hip hop-ul romanesc apare notiunea de trupa cu 2 DJ. Cateva detalii despre membrii trupei: K-Gula – fost membru al gruparii Inspektoratu’ GP (alaturi de Sotto Inteso, Connect-R si Brugner), fost component al trupelor L.I.R.I.C. si R.A.C.L.A., actualmente vocal la K’n’Confusion, trupa de fusion cunoscuta in cercurile hip hop si nu numai.

A participat la 2 albume R.A.C.L.A. (“Plus infinit”, alaturi de Rimaru si DJ Dox si “Patratul rosu”, alaturi doar de Rimaru). Scoate apoi un material alaturi de DJ Undoo, intitulat “Schimbari”. Isi editeaza primul album solo in anul 2000, intitulat “Visuri in intuneric”.

A condus si moderat emisiunea “K-Tv” de la postul Senso TV. Da Hood Justice – Stoe Toxxic si Nai’gh’ba – membrii activi ai trupei Da Hood Justice, initiatori ai proiectului Da Hood (trupa live alaturi de alti 4 instrumentisti – Printzu, Zullu, Kani si Ionut). Au fondat alaturi de R.A.C.L.A., Parazitii, Klansmen si M&G, prima grupare hip hop din Romania, Sindicatul RAN/s, in anul 1995. Au editat albumele “Judecata de dupa”, “Sfarsit de mileniu”, “Direct din underground”, “Nascut pentru asta” si in formula Da Hood, “Secretul din gradina”. Brugner – fost membru al trupei Delikt, alaturi de Vexxatu’ Vexx, fost component al gruparii RAN/s, in perioada ’97 – ’99, alaturi de R.A.C.L.A., Da Hood Justice si Getto Daci. Este co-autor al albumului “Fara numar”, considerat unul de referinta in hip hopul romanesc.

Scoate in ’99, maxi-single-ul “Prinsi in joc”, material care continea colaborari cu La Familia si Da Hood Justice. A condus, realizat si produs emisiunea Urban Groove aproape de 3 ani, cat a durat aceasta. DJ Undoo – membru de baza al crewului Hades Records, DJ, producator, aranjor si inginer de studio. Face parte din proiectele Turntable Science, Dagga, Shy Beats. Are propriul sau studio, Daw Production, unde este binenteles inginer de sunet.

Din palmaresul sau, stralucesc albume precum Carbon “Reactii adverse”, “Hades Records Preia Controlul 2” (de asemenea mixat de el), Keri “The beat bandit” si multe multe altele. DJ Dox – personaj determinant al miscarii hip hop din Romania. A facut parte din trupa R.A.C.L.A., alaturi de care a scos primul material romanesc de hip hop pe vinil, conditie de altfel impusa de el la realizarea materialului. A colaborat cu nume ca Parazitii, Bitza, Raku, K-Gula, RAN/s (grupare din care a facut si parte intre anii 2008-2009), CTC, etc. A prezentat, produs si realizat emisiunea YO! de la MTV, un brand legendar in hip hop-ul international, timp de 7 ani.

DJ Dox alaturi de Undoo, Faibo X si Paul sunt membrii primului crew de DJ din Romania, Turntable Science. Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 18 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found