Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Grasu XXL - JPop.com
Artist info
Grasu XXL

Grasu XXL

Grasu XXL


Grasu XXL is a Romanian Hip-hop artist from the city of Bacau. Formerly part of the XXL si 10 Grei hip-hop group, formed by himself and his friend and colleague Paco 10 Grei Faceti cunostinta cu mine... Nichifor Dragos, de asemenea cunoscut ca Grasu XXL. Sunt nascut pe 11 august 1981 (cred ca v-ati dat seama ca sunt un Leu hotarat si... optimist!). Ceea ce nu cred ca v-ati dat seama este faptul ca sunt nascut in Buhusi, asta vine in judetul Bacau… Hobby-ul meu este, desigur, muzica. Read more on Last.fm
Grasu XXL is a Romanian Hip-hop artist from the city of Bacau. Formerly part of the XXL si 10 Grei hip-hop group, formed by himself and his friend and colleague Paco 10 Grei Faceti cunostinta cu mine... Nichifor Dragos, de asemenea cunoscut ca Grasu XXL. Sunt nascut pe 11 august 1981 (cred ca v-ati dat seama ca sunt un Leu hotarat si... optimist!).

Ceea ce nu cred ca v-ati dat seama este faptul ca sunt nascut in Buhusi, asta vine in judetul Bacau… Hobby-ul meu este, desigur, muzica. Dar mai am un hobby, pe care putina lume il cunoaste: mai multa muzica! “Dau la microfon” de la varsta de 14 ani, provenind dintr-o familie cu traditie in domeniu. Am fost “injectat” cu microbul hip-hop-ului, desi in familia mea se asculta muzica de alta factura (jazz, funk), tatal meu fiind un cunoscator al bass-ului. Din aceasta cauza, artistii mei preferati sunt Stevie Wonder,George Benson, Chick Korea, Timpuri Noi (si multi altii, dar fara sa ii compar intre ei, muzica fiecaruia reprezinta ceva special pentru mine).

Bineinteles nu ii pot uita pe baietii de la B.U.G. Mafia, care sunt pionierii hip-hop-ului romanesc. Dupa multe calatorii prin tari straine, am revenit in Romania, manat de dorinta puternica de a prezenta publicului de aici muzica pe care am compus-o. Primul meu album se intituleaza “Curaj” si este un material intr-adevar inedit atat prin sound, cat si prin modalitatea interpretarii.

Asta v-o spun fara falsa modestie… Adica, de ce v-as minti?! Prin acest album, incerc sa ofer publicului posibilitatea sa inteleaga din alta perspective muzica de aceasta factura. Doresc sa scot hip-hop-ul din tiparele “cartierului". Si cred ca prin muzica mea si prin versurile total diferite de cele ale rapper-ilor din Romania, am reusit sa trec de aceste bariere. Deja lucrez la cel de-al doilea album, avand gata pana in prezent jumatate dintre piesele care vor fi incluse pe acest material.

Ca orice rapper care se respecta (si ii respecta si pe ceilalti!), nu pot incheia fara sa multumesc tuturor celor care m-au ajutat la acest album, in special lu’ Artan pentru onoarea pe care mi-a facut-o, Gogu si Hypno, Gabi Lungu pentru suport. Apoi alor mei, se stiu toti… ii iubesc pe toti de la primul la ultimul... As vrea sa multumesc tuturor oamenilor pe care i-am intalnit pe undeva prin tara si care au avut ceva sa imi transmita. Vorbele voatre, bune sau rele, m-au facut un om mai bun. Si nu in ultimul rand, tie care citesti, multumindu-ti ca ai acest album in original! V-am pupat pe toti, ne auzim noi! Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..

Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found