Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Gospoda - JPop.com
Artist info
Gospoda

Gospoda

Gospoda


Grupu 'GOSPODA' cine Mihailovic Predrag a.k.a. EL PREZIDENTE koji je roden u Beogradu 24.04.1982. godine i Bura Milan a.k.a. Bookey MC koji je roden u Kragujevcu 08.05.1984. godine. Grupa 'GOSPODA' je nastala krajem 2001. godine dok su njeni artisti iza vec imali tadašnje ekipe, kao i pesme po raznim kompilacijama. Pored gostovanja na hip hop kompilacijama "Tilt", "Definicija" i albumima V.I.P., Shorty, Marcelo, Struka, Demonio i Deniro, njihova pesma "Ma Mi Smo. Read more on Last.fm
Grupu 'GOSPODA' cine Mihailovic Predrag a.k.a. EL PREZIDENTE koji je roden u Beogradu 24.04.1982. godine i Bura Milan a.k.a. Bookey MC koji je roden u Kragujevcu 08.05.1984.

godine. Grupa 'GOSPODA' je nastala krajem 2001. godine dok su njeni artisti iza vec imali tadašnje ekipe, kao i pesme po raznim kompilacijama. Pored gostovanja na hip hop kompilacijama "Tilt", "Definicija" i albumima V.I.P., Shorty, Marcelo, Struka, Demonio i Deniro, njihova pesma "Ma Mi Smo..." bila je jedan od najvecih hitova sa kompilacije "Oneya Bassivity Mixtape Prvi Put", kao i pesma "11000 BG" koja se nalazi na kompilaciji "Ulice Vol.1" koja je objavljena u izdanju Bassivity Music-a 2004.

godine. Njihovi oštri i ubedljivi live nastupi sirom Srbije doneli su im potreban kredibilitet i koncertno su jedan od najaktivnijih sastava u zemlji. Grupa "GOSPODA" je u poslednje cetiri godine nastupala na svim važnijim hip hop manifestacijama u Srbiji po gradovima Srbije. Mnogobrojni nastupi po najrazlicitijim klubovima širom Srbije, kao i gostovanja na raznim festivalima, radio i tv emisijama, Gospodu je navela najednostavan nacin razmišljanja, realan pogled na svet oko sebe i naravno svoje živote.

Stilski i textualno odskacu od ostatka hip hop auditorijuma, tako da svali nastup i pojavljivanje u medijima ne ostaje ne primeceno. Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found