Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Gode Ord Dør Sist - JPop.com
Artist info
Gode Ord Dør Sist

Gode Ord Dør Sist

Gode Ord Dør Sist


GODE ORD DØR SIST http://www.godeorddorsist.no I snart 15 år har Erik «Børek» Bruset og Trond «Tfuzz» Wiger gjort konserter, studiosessions og utgivelser under navnet Gode Ord Dør Sist, og blitt en av Norges viktigste grupper i Hip-hop undergrunnen. I det som snart er en hel mannsalder, i alle fall en hel oppvekst, har Trond og Erik delt scener, mikrofoner, tanker, nærmiljø og halvlitere på den lokale kroa. Utallige utgivelser og samarbeidsprosjekt har det blitt Read more on Last.fm
GODE ORD DØR SIST http://www.godeorddorsist.no I snart 15 år har Erik «Børek» Bruset og Trond «Tfuzz» Wiger gjort konserter, studiosessions og utgivelser under navnet Gode Ord Dør Sist, og blitt en av Norges viktigste grupper i Hip-hop undergrunnen. I det som snart er en hel mannsalder, i alle fall en hel oppvekst, har Trond og Erik delt scener, mikrofoner, tanker, nærmiljø og halvlitere på den lokale kroa. Utallige utgivelser og samarbeidsprosjekt har det blitt, i tillegg til godt over 500 konserter gjennomført i alt fra Trænafestivalen i Nord, New York i vest, Italia i sør og selveste Storlien(på grensa til Sverige) i øst. Trond har også blitt en fylkets mann, utnevnt som fylkeskunstner for Sør-Trøndelag Fylkeskommune i 2012. I november 2012 er Gode Ord Dør Sist klare med sitt andre fulle studioalbum.”Svart Jord” er produsert av de selv og mikset av Trondheimsartisten Bad Spit.

Spilt inn på GODSterminalen på Svarlamon, bandets egne lydstudio som ble bygd ut av en gammel arbeidsbrakke i fjor. Bandet lager alle beats selv, og på albumet har de også lekt seg med omfattende bruk av analoge synther, Space echo og analog instrumentering med hjelp av mang en flink trøndersk musiker. ”Svart Jord” er dystrere enn debutalbumet fra 2009. Svart jord er den beste jorda du kan så i, fruktbar og bra jord. Men det ligger også oljehavari og ødeleggelse i det.

Menneskehetens destruktive havari. “Svart Jord” slippes på LP og digitalt 23.november 2012 på Crispin Glower Records. I 2013 skal Gode Ord Dør Sist turnere over hele Norge. «Vi har rettigheta, rettigheta, rettigheta, skål!» ----- Facebook: http://facebook.godeorddorsist.no Video: http://video.godeorddorsist.no Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found