Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Undefined variable: cookie_headers [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/external/magpierss-0.72/extlib/Snoopy.class.inc Line 438 ]
Giulia - JPop.com
Artist info
Giulia

Giulia

Giulia


Devine evident din momentul in care asculti primul single de pe cel de-al doilea album al Giuliei, ca s-a maturizat. Intitulat "Prinzi aripi", este o piesa care demonstreaza ca Giulia este posesoarea unei voci care te patrunde in cel mai persuasiv mod cu putinta. O voce care "curge" fara nici cel mai mic efort, plina de tandrete si subtilitate. Giulia prinde aripi, aceeasi Giulia din trupa Candy, dar total schimbata. Parca ai fluturi in stomac Read more on Last.fm
Devine evident din momentul in care asculti primul single de pe cel de-al doilea album al Giuliei, ca s-a maturizat. Intitulat "Prinzi aripi", este o piesa care demonstreaza ca Giulia este posesoarea unei voci care te patrunde in cel mai persuasiv mod cu putinta. O voce care "curge" fara nici cel mai mic efort, plina de tandrete si subtilitate. Giulia prinde aripi, aceeasi Giulia din trupa Candy, dar total schimbata.

Parca ai fluturi in stomac, cand asculti pentru prima oara acest nou album al sau, intitulat simplu, dar sugestiv, "Fluturi". "Viata mea de pana a cum a fost intr-adevar uimitoare, si plina de satisfactii, perfecta pentru mine. Sa cant, sa scriu versuri, sa compun, este exact ce mi-am dorit intotdeauna si ceea ce vreau sa fac in continuare!", spune Giulia. Si chiar a fost uimitoare.

De la varsta de sase ani a muncit foarte mult, a facut multe sacrificii, pe care un copil nu le intelege intotdeauna, dar a fost convinsa ca nimic din ceea ce i se petrece in viata nu este intamplator si ca va veni o zi cand nu va regreta efortul. A avut numeroase spectacole intre 1995 si 1998, apoi din 2002 a activat in trupa de mare succes Candy! Au urmat materialele discografice: "Candy", "O seara perfecta", "De vis", "Best of" si "Poveste", si, desigur, sute de spectacole prin tara! De la inceputul anului 2004 a decis ca vrea sa cante singura, astfel ca pe 7 noiembrie a fost lansat primul material discografic solo al Giuliei, acesta numindu-se simplu "GIULIA". Din octombrie 2004 a fost co-prezentatoare la emisiunea "Cool-mea distractiei", la TVR2, ca mai apoi sa prezinte singura, "Kiss Adventure" la Prima TV. "Kiss my way", emisiunea pe care o prezinta la Kiss FM alaturi de Andu Campu, este un vis devenit realitate.

Giulia si-a dorit dintotdeauna sa fie DJ la radio, iar cand cei de la Kiss Fm au venit cu propunerea a acceptat cu mare drag. Daca adaugi la toate acestea si un munte de articole incredibile in presa scrisa, aparitii pe copertile revistelor si participari la emisiuni cu audiente maxime, lucruri la care cei mai multi dintre noi nici nu indraznesc macar sa viseze, vei descoperi ca pentru Giulia au fost doar un semn ca trebuie sa mearga mai departe. Lansarea albumului "Fluturi" demonstreaza ca Giulia s-a transformat intr-o artista in toata puterea cuvantului, un star a carui voce se va face auzita inca multi ani de acum inainte. Prinzand aripi, Giulia a adunat 13 piese de diverse genuri si doua remixuri, pentru a alcatui un album complex, dar inainte de toate, matur din punct de vedere artistic.

"Oriunde m-as afla", "Prinzi aripi", "Zbor", "Ai tupeu", "Everyday", "Kiss My Way" - un puzzle din viata sa! Desi a lucrat la acest album mai mult de un an, Giulia stie ca a meritat asteptarea. Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found