Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Undefined variable: cookie_headers [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/external/magpierss-0.72/extlib/Snoopy.class.inc Line 438 ]
Generiss - JPop.com
Artist info
Generiss

Generiss

Generiss


*Members -Михаил Андев(вокал) -Неврус Бајрам (гитара и вокал) -Дарко Фотиновски(бас) -Михаил Симјановски (бубањ) *Biography Бендот е формиран некаде октомври 2008 година од страна на Станислав Јаниќ (гитара), Неврус Бајрам (гитара) и Михаил Симјановски (бубањ).Уште Read more on Last.fm
*Members -Михаил Андев(вокал) -Неврус Бајрам (гитара и вокал) -Дарко Фотиновски(бас) -Михаил Симјановски (бубањ) *Biography Бендот е формиран некаде октомври 2008 година од страна на Станислав Јаниќ (гитара), Неврус Бајрам (гитара) и Михаил Симјановски (бубањ).Уште на почетокот во составот се приклучуваат Михаил Андев(вокал) и Димитрија Арангеловски(бас).Откако бендот целосно се состави, Generiss почна упорно да работи на својот звук.Подоцна Дими го напушта Generiss и неговата позиција ја превзема Неврус.Овој период бендот е малку поактивен со тоа што го снимија своето прво EP.По некое време бендот повторно трпи измени..Станчо го напушта Generiss, позицијата гитара ја превзема Неврус и како нов член во бендот на позицијата бас ја превзема Дарко Фотиновски со што внесува нови сили во Generiss.Бендот сеуште работи на своите авторски звуци и се подготвува за својот прв албум. *Current Location Скопје *Influences Green Day ;NOFX ;Rancid ;Offspring ;Blink182 ;Sum41... *Website http://www.myspace.com/generiss.sk Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 5 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found