Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Gép - JPop.com
Artist info
Gép

Gép

Gép


Kukovecz Gábor és Rudán Joe ezzel a néven adott ki egy albumot a Pokolgép 1994-es feloszlása után. Lemezük, "A Gép" 1995 tavaszán jelent meg. Az album a gyenge reklám mellett is jól fogyott, igény volt az élő bemutatásra. Ehhez zenészek kellettek. Az 1996. január 26.-i koncerten a basszusgitáron Pintér "Pinyő" Csaba (akkor még Carmen), a dobokon Vladi (akkor még Damned Road) játszott. A buli remekül sikerült, szóba került a folytatás. Read more on Last.fm
Kukovecz Gábor és Rudán Joe ezzel a néven adott ki egy albumot a Pokolgép 1994-es feloszlása után. Lemezük, "A Gép" 1995 tavaszán jelent meg. Az album a gyenge reklám mellett is jól fogyott, igény volt az élő bemutatásra. Ehhez zenészek kellettek.

Az 1996. január 26.-i koncerten a basszusgitáron Pintér "Pinyő" Csaba (akkor még Carmen), a dobokon Vladi (akkor még Damned Road) játszott. A buli remekül sikerült, szóba került a folytatás. Pinyő ekkoriban lépett ki a Carmenből, így állandó tagja lett a zenekarnak.

A koncerteken a "Gép" lemez dalai mellett Pokolgép dalok is megszólaltak, előjelezve ezzel egy esetleges folytatását a Pokolgép sztorijának. Idővel Vladi az Államokba tette át székhelyét, így a dobokat az ugyancsak Carment otthagyó Szilágyi Ede vette át. Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..

Top Albums
showing 2 out of 2 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found