Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Fredrik Mikaelsson - JPop.com
Artist info
Fredrik Mikaelsson

Fredrik Mikaelsson

Fredrik Mikaelsson


Eftersom mitt förra artistnamn, FREDASP, var så dåligt och det var en massa strul med det, har jag nu bestämt mig för att köra med Fredrik Mikaelsson. Musikerförbundet har under en längre tid hävdat att jag med mitt förra namn gjorde intrång i något slags varumärke. Detta har givetvis påskyndat processen av namnbytet. För att fira mitt nya artistnamn släpper jag nu låten ”Jag vill ha kärlek” för fri nedladdning. Det jobbas Read more on Last.fm
Eftersom mitt förra artistnamn, FREDASP, var så dåligt och det var en massa strul med det, har jag nu bestämt mig för att köra med Fredrik Mikaelsson. Musikerförbundet har under en längre tid hävdat att jag med mitt förra namn gjorde intrång i något slags varumärke. Detta har givetvis påskyndat processen av namnbytet. För att fira mitt nya artistnamn släpper jag nu låten ”Jag vill ha kärlek” för fri nedladdning. Det jobbas vidare i studion och låten är ett exempel på hur jag går mot en mer Rootsbaserad reggae i mitt musikskapande.

Göteborgsbon Fredrik Mikaelsson (tidigare Andersson), skapar, producerar och levererar sin musik under sin egen oberoende label, Revelj records. Uppvuxen i Eskilstuna och efter studier i Norrköping, Samhälls och kulturanalys, har nu flyttlasset rullat vidare mot Göteborg där musiken fått ta en allt större plats i tillvaron. Dock avslutas studierna först till sommaren 2007 då examensarbetet beräknas vara inlämnat och godkänt. Debutskivan, Livet här i Babylon, har rosats i media där den på sina ställen har recenserats. Musiken beskrivs som hybrid mellan hiphop och reggae och inspirationen i musikskapandet kommer just mestadels från hiphopen och den svenska reggaescenen. Texterna talar sitt klarspråk, musik är ett bra sätt (av flera) att uttrycka sin samhällskritik.

Just nu fortsätter arbetet med att lansera skivan vid sidan om studierna, fler släpp är att vänta! Läs mer på www.reveljrecords.se Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found