Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Frans Theunisz - JPop.com
Artist info
Frans Theunisz

Frans Theunisz

Frans Theunisz


Frans is geboren in 1946 en groeide op in de Maastrichtse wijk Limmel. Op acht-jarige leeftijd verdeelde hij zijn tijd tussen voetballen en trommelen bij de drumband van harmonie De Gele Rijders. "Eigenlijk wilde ik beroepsvoetballer worden. Ik bracht het tot het tweede elftal van MVV (us MVV'ke), maar koos 21 jaar oud voor de muziek." In 2006 presenteert Frans wekelijks zijn programma Aon de Geng op TV Limburg. De programma's die Frans voor TV Limburg maakt zijn over het algemeen zeer divers van onderwerp en vrolijk van opzet. Read more on Last.fm
Frans is geboren in 1946 en groeide op in de Maastrichtse wijk Limmel. Op acht-jarige leeftijd verdeelde hij zijn tijd tussen voetballen en trommelen bij de drumband van harmonie De Gele Rijders. "Eigenlijk wilde ik beroepsvoetballer worden. Ik bracht het tot het tweede elftal van MVV (us MVV'ke), maar koos 21 jaar oud voor de muziek." In 2006 presenteert Frans wekelijks zijn programma Aon de Geng op TV Limburg.

De programma's die Frans voor TV Limburg maakt zijn over het algemeen zeer divers van onderwerp en vrolijk van opzet. Met zijn eerlijke en ongekunstelde opstelling staat Frans dicht bij de kijkers. Frans sluit zijn afleveringen altijd af met de inmiddels legendarische zin: "' haajd uch allemoal gezoond, en (es god bleef) tot unne volgende kier.'' Naast zijn activiteiten als zanger en tv-presentator wordt Frans ook algemeen erkend als nachtburgemeester van Maastricht. Frans is bekend geworden met de hit Sjeng oan de geng.

andere hits zijn: zing veur mich zigeuner (met mario biesmans), Jao Achmed, Jao, Iech bin Frans en Es iech druim Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found