Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Fora des sembrat - JPop.com
Artist info
Fora des sembrat

Fora des sembrat

Fora des sembrat


El grup FORA DES SEMBRAT neix l'any 1992 per iniciativa del cantant i guitarra Pep Miquel Suasi, i del baixista Guillem Cerdà. La formació s'inscriu en el 10è concurs de Pop-Rock de l'Ajuntament de Palma. Aquest mateix any obté el premi a la millor lletra en llengua catalana pel tema Aquell soldat. Després d'això el grup començà a realitzar concerts per tota l'illa. Aquest mateix any el segell discogràfic Picap posa a la venda el primer llarga durada de la formació palmesana anomenat No aturen Read more on Last.fm
El grup FORA DES SEMBRAT neix l'any 1992 per iniciativa del cantant i guitarra Pep Miquel Suasi, i del baixista Guillem Cerdà. La formació s'inscriu en el 10è concurs de Pop-Rock de l'Ajuntament de Palma. Aquest mateix any obté el premi a la millor lletra en llengua catalana pel tema Aquell soldat. Després d'això el grup començà a realitzar concerts per tota l'illa. Aquest mateix any el segell discogràfic Picap posa a la venda el primer llarga durada de la formació palmesana anomenat No aturen, s'inclou en El tec i la teca i Aquell soldat en Les millors balades de rock dues recopilacions que edita amb assiduïtat l'esmentat segell. El grup realitzà incomptables actuacions per les illes, Barcelona i Alacant.

Tomeu Janer, bateria del grup La Fosca, s'incorporà a la formació l'any 1993 i en Rafa Ferrà, guitarrista i cantant de Vadarkablar se'ns uneix al 1994, formant així el quartet definitiu. En aquest any Fora des Sembrat actua a la Mostra de Música Viva de Vic, on és elegit per gravar un videoclip. El 1995 graven el seu segon LP enregistrat als Estudis Swing i editat pel segell mallorquí Swingmedia. Aquest segon àlbum que inclou onze cançons en català i una versió dels Eagles, representa un treball ple de matisos, jove i seriós, però fresc i alegre alhora. Cançons com Dona, Saps què fer, Terra, i Despatxus, són les que ens presenten aquest joves músics a l'àlbum que han denominat Vius... Juny 1999.

Aquesta formació mallorquina es troba en el seu millor moment artístic i grava amb el segell Música Global Discogràfica el seu treball Altres herbes i amebes on aconsegueix unir la frescor de ses illes amb la canya festiva necessària per fer vibrar. Després de la gira durant tot l'any 2000, amb un gran èxit al nostre país i sobre tot al país Valencià, els Fora des Sembrat volen deixar de ser el grup insígnia de Mallorca (més de 30 actuacions a l'any a l'illa) per ser un referent dins el món dels grups que canten en català. Sens dubte és un dels grups amb més projecció i millor directe que ens podem trobar. A finals de 2000 enllesteixen als estudis TJ so de Mallorca el seu últim treball que es va mesclar el febrer de 2001 als estudis Musiclan d'Avinyonet de Puigventós, sota la producció de Toni Pastor. Aquest treball porta per títol La història d'un home-llibre i és, sens dubte, el seu millor treball. El 2004, i després d'alguns canvis en la formació, editen el seu cinquè disc anomenat "Je suis la Suite". Read more on Last.fm.

User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found