Trying to get property of non-object [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/model/youtubeModel.php Line 63 ]
Undefined variable: cookie_headers [ On /var/www/virtual/jpop.com/public_html/generatrix/external/magpierss-0.72/extlib/Snoopy.class.inc Line 438 ]
Fhészek - JPop.com
Artist info
Fhészek

Fhészek

Fhészek


Tobb mint harom eve jelent meg az interneten a Darazsfeszek LP, az elso es egyben utolso nagylemez a Fheszek brigadtol. A csapattagok The Steve, es Odupla 2004 - ben ismerkedtek meg, es alakitottak meg sajat regimentjuket, es szarnyalasuk kovetkezmenye a nagylemez, amit interneten letoltheto formaban prezentalt a Wacuumairs label. Elso nyilvanosan megjelent szamunk a Dirkt Torz nagylemezen hallhato, a Bobakrommal kozosen rogzitett, Egy kis pest cimu tracken. Read more on Last.fm
Tobb mint harom eve jelent meg az interneten a Darazsfeszek LP, az elso es egyben utolso nagylemez a Fheszek brigadtol. A csapattagok The Steve, es Odupla 2004 - ben ismerkedtek meg, es alakitottak meg sajat regimentjuket, es szarnyalasuk kovetkezmenye a nagylemez, amit interneten letoltheto formaban prezentalt a Wacuumairs label. Elso nyilvanosan megjelent szamunk a Dirkt Torz nagylemezen hallhato, a Bobakrommal kozosen rogzitett, Egy kis pest cimu tracken. A Istvan es T Otto Kipesti lakosokat tobb eves lakotelep alltali letolendo zullesre itelte az elet.

Made in Kp. Odupla kispesten szuletett, Steve erdelyi szarmazasu, kesobb koltozott Kipestre, ahonnan a story indult. A Wacuum nem kisebb eloadokank ad otthont, mint a Akkezdet Phiai (myspace/akkezdetphiai), Bobakrome (myspace.com/bobakromem) aki a label szuloattya, vagy a hajdani csapattag Aza, aki ma mar sajat underground kiadojat, es csapatat maneggeli a ScarcityBpt (myspace/scarcitybp). Az elhagzott nevek, mind reszesei az albumnak zenelig, es szovegileg kozremukodve.

A Fheszek a lemez megjelenese ota, a feloszlasig rengeteg fellepest adott az orszagban, a kisebb kocsmaktol kezdve a Petofi Csarnoktol, a Sziget Fesztivalig. 2006 - ban a Fheszek es a Killakikitt voltak, a legnepszerubb magyar hiphop csapatok a myspace.com alltal nyilvanossagra hozott statisztika szerint. Ma az indulastol eltelt ido ota regeteg valtozas kovetkezett be. A Fheszek 2007 juniusaban felbomlott, a tagok kulon utakon folytatjak a zenelest.

Steve sajat anyaggal jelentkezett 2007 - ben, amit a Wacuumrol ,es a www.thesteve-1st.com - rol erhettek el. Odupla kilepett a Wacuumbol, es a Scarcitybp tagjakent folytatja. (2004 - 2007) Odupla a ScarcityBP-t is elhagyta egy ido utan.2010-ben uj fejezet kezdodott a Fheszek torteneteben, Jan. 15.-en Oduplanak megjelent a Konnyu Penz c.

lemeze, melyen tovabb vitte a Fheszek nevet, uj formaban, uj emberekkel, azonban mar Steve nelkul. Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply..
Top Albums

show me more

showing 4 out of 20 albums
Shoutbox
No Comment for this Artist found
Leave a comment


Comments From Around The Web
No blog found
Flickr Images
No images
Related videos
No video found
Tweets
No blogs found